ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Μετά το πρώτο SOLD OUT η Άννα Βίσση επιστρέφει στις 16/9 για μια ακόμη συναυλία!

Το Piraeuspress.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και στη δεύτερη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά!

 

Μέσα σε ένα κατάμεστο θέατρο, η Άννα Βίσση, εκρηκτική πάνω στη σκηνή στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, ξεκίνησε την συναυλία της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με το κοινό στην αρένα αλλά και στις κερκίδες να την αποθεώνει.

 

Κι ενώ εκείνη, αρχίζοντας, τραγούδησε a capella το αγαπημένο τραγούδι «Ερωτευμενάκι» σε λίγο τα «Λόγια και σιωπές» ήταν το τραγούδι που αφιέρωσε στον Πειραιά. Ο κόσμος που την ακολουθεί χρόνια τώρα όπου κι αν εμφανίζεται, απολάμβανε αυτή τη μοναδική σχέση, τραγουδώντας διαρκώς μαζί της.

 

Η Άννα Βίσση, γεμάτη ενέργεια και πάθος, ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της, χόρεψε μαζί τους. Ακόμη κι όταν οι πρώτες σταγόνες βροχής άρχισαν να πέφτουν, η Άννα από την σκηνή και το κοινό από τις κερκίδες και την αρένα, συμφώνησαν να αντισταθούν στο καιρό συνεχίζοντας με το ίδιο αμείωτο κέφι.

 

Δυστυχώς όμως ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους και σε λίγη ώρα η βροχή άρχισε να δυναμώνει.

 

Μετά από 1 ώρα και 30 λεπτά στη σκηνή ακόμα και υπό βροχή, λόγω κινδύνου ηλεκτροπληξίας από τα μηχανήματα, η συναυλία αναπόφευκτα διακόπηκε, έχοντας όμως απολαύσει την μία και μοναδική Άννα Βίσση στο ασφυκτικά από θαυμαστές της Βεάκειο.

 

Η Άννα Βίσση μετά την πρώτη της συναυλία στον Πειραιά και στο Βεάκειο, επιστρέφει με το ίδιο κέφι στον ίδιο χώρο στις 16 Σεπτεμβρίου. Με αγαπημένα τραγούδια και τους 13 συνεργάτες της.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλώ επικοινωνήστε στο παρακάτω email: arttclive2@gmail.com

 

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ – ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

Ώρα Έναρξης: 21:00
Γενική Είσοδος: 15 €

 

Σημεία προπώλησης:
viva.gr, 11876, Public, Seven spots, Reload, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης

Εκδοτήρια Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – 2104143310

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων!

 

ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Η Άννα Βίσση στον Πειραιά – Χορηγός Επικοινωνίας το Piraeus Press

 

ΒΕΑΚΕΙΟ 2016: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε να δει Άννα Βίσση! (ΦΩΤΟ)