ΒΕΑΚΕΙΟ 2015: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη πιάνει λιμάνι για μια μοναδική συναυλία!!!

Η αγαπημένη, σε μικρούς και μεγάλους, τραγουδίστρια πιάνει Λιμάνι.

 
Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στο Βεάκειο Θέατρο θα εμφανιστεί η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις 9 Σεπτεμβρίου 2015
 
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια με τη διαμαντένια φωνή, θα μας ταξιδέψει στα «χρώματα της Ελλάδας» σε μια μοναδική μουσική βραδιά, με τη συμμετοχή του Γιώργου Περρή. 
 
Το Piraeuspress.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στη συναυλία που αναμένεται να μείνει αξέχαστη σε όλους.
 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς έρχεται για μία βραδιά, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «Τα χρώματα της Ελλάδας» που ταξίδεψε εκτός συνόρων, μάγεψε το κοινό και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

 

Μετά το «Μetropolitan Museum» της Νέας Υόρκης, το «Catogan theater» στο Λονδίνο, το «Alhambra theater» στο Παρίσι κ.α., η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μαζί με τους μουσικούς της συνεργάτες  θα παρουσιάσουν  αυτήν την παράσταση  και σε  επιλεγμένους χώρους στην Ελλάδα.

 

Το πρόγραμμα αυτό (Colours of Greece) είναι ένα μουσικό ταξίδι της Ελληνίδας ερμηνεύτριας από την μελοποιημένη ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και περιέχει  τραγούδια των γνωστών συνθετών Νίκου Αντύπα, Σταμάτη

Κραουνάκη, Στέφανου Κορκολή, Ευανθίας Ρεμπούτσικα, Goran Bregovic αλλά και μοναδικές μουσικές στιγμές με τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

 

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και 5 ακόμα σολίστες μουσικοί σ’ ένα διαφορετικό άκουσμα:

 

Παίζουν οι:

 

Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο και ενορχηστρώσεις

Κώστας Καρακατσάνης βιολί, φυσαρμόνικα, κιθάρα

Άγγελος Παπαδάτος μπάσο 

Θάνος Σταυρίδης ακορντεόν 

Αλέξης Κώστας κρουστά 

Συμμετέχει ο Γιώργος Περρής

 

Γενική Είσοδος: 15 €

Ώρα έναρξης: 21:00

 

 1P 0