ΝΔ: Λουκέτο στην Τοπική Οργάνωση Ύδρας – Ευθύνες στον δεξιό Δήμαρχο Γιώργο Κουκουδάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το χειρότερο σενάριο για το κόμμα της ΝΔ στην Ύδρα έγινε πραγματικότητα - ΚλείνεΙ η Τοπική Οργάνωση

Η κεντροδεξιά παράταξη ΔΕΝ θα έχει πλέον επίσημη εκπροσώπηση στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού, καθώς φαίνεται πως συγκεκριμένοι τοπικοί και μη παράγοντες δε στήριξαν την τοπική οργάνωση της Ύδρας και τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Εμμανουήλ Πούλο, μιας και δεν θεωρούνταν πολιτικά «ελεγχόμενος».

Η είδηση ότι η Ύδρα δε θα έχει Τοπική Οργάνωση μετά από αρκετά χρόνια, έχει προκαλέσει αναστάτωση στη ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά και Νήσων.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΥΚΟΥΔΑΚΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΑ

Από την Πειραιώς, οι ευθύνες επιρρίπτονται σε συγκεκριμένους κομματικούς παράγοντες, οι χειρισμοί των οποίων οδήγησαν στο λουκέτο την Τοπική της ΝΔ στην Ύδρα.

Ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης - προερχόμενος από τη ΝΔ - χρεώνεται ότι όχι μόνο δε στήριξε καθόλου την τοπική και το έργο του απερχόμενου Προέδρου, αλλά αρκετές φορές προσπάθησε να υπονομεύσει την παρουσία της, καθώς θεωρεί ότι πολιτικά αποτελεί εμπόδιο για την προσωπική του ανέλιξη, μιας και δεν τελούσε υπό τον «έλεγχό του».

Ο Βουλευτής της ΝΔ Α Πειραιά & Νήσων Κώστας Κατσαφάδος, φέρει την αντικειμενική ευθύνη όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην Πειραιώς, μιας και είναι ο μόνος εκλεγμένος Βουλευτής της εν λόγω εκλογικής περιφέρειας και μάλιστα με ισχυρούς πολιτικούς δεσμούς με το νησί. Ούτε εκείνος στήριξε όπως έπρεπε την συγκεκριμένη τοπική οργάνωση (στην πράξη...).

Τον απερχόμενο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων Ηλία Μάκρα, βαραίνει εξίσου το γεγονός ότι μπήκε λουκέτο σε μια τοπική οργάνωση επί των ημερών του! Από την Πειραιώς του χρεώνουν ανικανότητα στη διαχείριση και τήρηση των διαδικασιών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, καθώς προβλήματα παρουσιάστηκαν και σε άλλες τοπικές οργανώσεις της συγκεκριμένης εκλογικής περιφέρειας.

Το αποτέλεσμα βέβαια αποτελεί μια «μικρή ήττα» για τη ΝΔ, η οποία πλέον δε θα έχει φυσική παρουσία στην Ύδρα, ανεξαρτήτως αν εξυπηρετήθηκαν ή όχι τα μικροκομματικά ή μικροπολιτικά συμφέροντα ορισμένων «παραγόντων», τοπικών και μη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ στη ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – Μασόνος ο ένας υποψήφιος για τη ΝΟΔΕ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Κατσαφάδος αφήνει τη Βουλή – Υποψήφια η Νόρα Μιχαλολιάκου