ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Ο Κατσαφάδος αφήνει τη Βουλή – Υποψήφια η Νόρα Μιχαλολιάκου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeus Press προχωρά σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει «σεισμό» στα κοινά του Πειραιά - «Ηρωική έξοδος» Κατσαφάδου από τη Βουλή - Θα είναι υποψήφια η Νόρα Μιχαλολιάκου

Οι καραμπόλες στον Πειραιά φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου και ΔΣ ΝΟΔΕ και Τοπικών Οργανώσεων, έχει αναδείξει τις τάσεις που επικρατούν στο Λιμάνι και μάλιστα δείχνουν και τις επόμενες κινήσεις των βασικών πρωταγωνιστών.

ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeus Press ο Κώστας Κατσαφάδος, σκέφτεται αρκετά σοβαρά - και το συζητά και με στενούς του συνεργάτες και πολιτικούς φίλους - το ενδεχόμενο να αφήσει το ελληνικό Κοινοβούλιο και να διεκδικήσει το Δήμο Πειραιά!

Ναι, ο Κώστας Κατσαφάδος είναι αρκετά πιθανό να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά!

Η ΝΟΡΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ - ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΥ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ

Σύμφωνα με το σκεπτικό της οικογένειας, τη θέση του Κώστα Κατσαφάδου στη Βουλή, θα καταλάβει η σύζυγός του και μοναχοκόρη του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Νόρα.

Με δεδομένο ότι υπάρχει έλλειψη γυναικείων υποψηφιοτήτων, αλλά και με σίγουρη τη στήριξη των πολιτικών φίλων του πατέρα και του συζύγου της, θεωρείται αρκετά πιθανό ότι θα εκλεγεί Βουλευτίνα στην Α Πειραιά & Νήσων, όπως λένε κομματικοί του Πειραιά που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχουν διενεργηθεί και κάποιες μετρήσεις, προκειμένου να υπάρχει καλύτερη εικόνα που θα βοηθήσει στο στρατηγικό σχεδιασμό και στη λήψη των οριστικών αποφάσεων.

ΟΙ «ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ» ΣΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

639FDF91-EC88-400B-A781-EBF168A04041

Κορκίδης και Βουτσινάς, οι δυο Πρόεδροι των Επιμελητηρίων του Πειραιά, τηρούν στάση αναμονής, καθώς δεν έχουν εκφράσει επισήμως τι σκέπτονται να πράξουν ενόψει των τριπλών εκλογών (που δεν ταυτίζονται χρονικά μεταξύ τους) του 2019.

Ουσιαστικά, αποτελούν τους εξισορροπιστές της ΝΔ στον Πειραιά, μεταξύ του «συστήματος» Μιχαλολιάκου-Κατσαφάδου και του «συστήματος» της Δημοτικής Αρχής Μώραλη.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ

0911A7FF-6952-48C5-9B7C-29317B68501C

Όπως έχει αποκαλύψει το Piraeus Press σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι επόμενες εκλογές μόνο εύκολες δε θα είναι για τον Γιάννη Μώραλη και την ομάδα του.

Με δεδομένη την υποψηφιότητα Κατσαφάδου - και όχι μόνο (έρχονται αποκαλύψεις σχετικά με νέες υποψηφιότητες) - τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

Βέβαια, η κάθοδος Κατσαφάδου στον Δήμο Πειραιά, πυροδοτεί εκ νέου την κατάσταση στην πόλη, καθώς «σπάει» μια άτυπη συμφωνία μεταξύ των δυο συστημάτων χάρη στην οποία διατηρούνταν συγκεκριμένες ισορροπίες, οι οποίας έχουν ήδη διαταραχθεί με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Α’ Πειραιά & Νήσων (Κατσαφάδος στηρίζει Μάκρα - Μώραλης στηρίζει Βοϊδονικόλα).