ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΔΕ: Καταγγέλουν παρέμβαση του Γιάννη Μώραλη – Έντονη δυσαρέσκεια Κυριάκου Μητσοτάκη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτά που συμβαίνουν στον Πειραιά δεν έχουν προηγούμενο!

Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης φέρεται να στηρίζει συγκεκριμένο υποψήφιο για την Προεδρία στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΔ στην Α Πειραιά & Νήσων.

Μετά τις πολύ σοβαρές καταγγελίες, τα μέλη της ΝΔ στον Πειραιά αντιδρούν έντονα, με ορισμένα μάλιστα να ζητούν την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανεπίτρεπτη και μεροληπτική στάση του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη (σύμφωνα με τις καταγγελίες).

Ο κόσμος της ΝΔ στο Λιμάνι φαίνεται να διχάζεται, καθώς τις τελευταίες ώρες - αφότου κατατέθηκαν οι υποψηφιότητες για την Προεδρία της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων - επικρατεί έντονη αναστάτωση με την υποψηφιότητα της «Δημοτικής Αρχής Μώραλη» όπως την χαρακτηρίζουν οι καταγγέλοντες!

Το Piraeus Press θα προβεί σε αναλυτικό ρεπορτάζ και θα επανέλθει με αποκαλύψεις, καθώς όπως μαθαίνουμε, επιχειρείται ευθεία παρέμβαση στις Εκλογές της ΝΟΔΕ Α Πειραιά & Νήσων, κάτι που έχει προκαλέσει την ιδιαίτερη ενόχληση και του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει τη βάση του κόμματος στον Πειραιά να διχάζεται από παρεμβάσεις εξωκομματικών παραγόντων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ στηρίζει Γιάννη Μώραλη!