Η Ντόρα Μπακογιάννη στον Πειραιά για την Ημέρα της Γυναίκας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον Πειραιά και στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΠ βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, καλεσμένη της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά & Νήσων και του τμήματος Γυναικών, επί τη ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

ntora2

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε σε μεγάλο κοινό, αφού όπως θα δείτε η αίθουσα του ΕΒΕΠ ήταν κατάμεστη από φίλους και στελέχη της ΝΔ του ευρύτερου Πειραιά.

Διακρίναμε σημαντικές προσωπικότητες του κομματικού χώρου της ΝΔ και όχι μόνο, όπως τον Βουλευτή Α’ Πειραιά & Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Βασίλη Κορκίδη, τον Πρόεδρο του ΕΕΠ κ. Γιάννη Βουτσινά, τον Ιατρό και τ. Διοικητή του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» κ. Νίκο Βλαχάκο, τον τ. Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και Επιχειρηματία Γιάννη Κουλιζάκο, τις τέως Αντιδημάρχους κ.κ. Καλαγιά και Σαρρή, την Υπεύθυνη του Τμήματος Γυναικών της ΝΟΔΕ Α’ Πειραιά κ. Αθανασία Βλαχογιάννη, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας ΝΔ για Α’ & Β’ Πειραιά κ. Χριστόφορο Ντίζο και πολλούς ακόμα.

ntora1

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στους πολλαπλούς ρόλους της σύγχρονης γυναίκας, αλλά και σε θέματα επικαιρότητας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

ntora3