ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ – ΚΕΕΕ: Ένας Πειραιώτης Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης για όλα τα Επιμελητήρια της χώρας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα μια σημαντική διάκριση όχι μόνο για τον Πειραιώτη Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αλλά και για ολόκληρο τον Πειραιά!

Ο Γιάννης Βουτσινάς, κατά τις αρχαιρεσίες στη νέα Διοικούσα Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, ανέλαβε σημαντικά καθήκοντα που αφορούν στον άκρως ευαίσθητο και νευραλγικό τομέα της έρευνας και της ανάπτυξης των επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλης της χώρας.

Μάλιστα, ως διοικητικός υπεύθυνος του σημαντικού Ινστιτούτου Έρευνας & Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ και σε αγαστή συνεργασία με τον επανεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες προς την πολυπόθητη αναπτυξιακή πορεία της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά συμμετέχει στο ΔΣ της ΚΕΕΕ και μάλιστα με ανάληψη τόσο σημαντικών καθηκόντων.

Αναμφιβόλως πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τον Γιάννη Βουτσινά όσο και για ολόκληρο τον Πειραιά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Piraeuspress.gr με τον κ. Βουτσινά, μας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ουσιαστικά μιλάμε για έναν άκρως αναβαθμισμένο ρόλο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.

Αυτή η σημαντική διάκριση οφείλεται σε ομαδική και συστηματική δουλειά.

Καλούμαστε πλέον όχι απλά να αναδιοργανώσουμε και να αναδείξουμε τον θεσμικό και ουσιαστικό ρόλο του ΕΕΠ, αλλά να συνδράμουμε καθοριστικά και στην αναπτυξιακή πορεία όλων των Επιμελητηρίων της χώρας, αρκετά εκ των οποίων πρέπει να γνωρίζετε ότι παράγουν σημαντικό έργο, το οποίο ίσως και να μην αναδεικνύεται στον βαθμό που πρέπει από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους τόσο τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ Κωνσταντίνο Μίχαλο όσο και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, γιατί πραγματικά μέσω της ευθύνης του Ινστιτούτου Έρευνας & Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ, πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας της χώρας.»

Διαβάστε το επίσημο δελτίο τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά:

ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ιστορική εκλογή του νέου Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννη Βουτσινά στο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) και ανάληψη σημαντικών καθηκόντων στον τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, στο οποίο συμμετέχει για πρώτη φορά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Μάλιστα, στον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Γιάννη Βουτσινά, ανατέθηκε ύστερα από εκλογική διαδικασία, η σημαντική θέση του Υπεύθυνου Έρευνας και Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ.

Πρόκειται για μια άκρως νευραλγική θέση, καθώς ο κ. Βουτσινάς ως διοικητικός προϊστάμενος του Ινστιτούτου Έρευνας και Ανάπτυξης της ΚΕΕΕ, θα είναι υπεύθυνος για σημαντικά ερευνητικά προγράμματα καθώς και τη χάραξη στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού, σε συνεργασία με όλα τα Επιμελητήρια της χώρας, με στόχο τη στήριξη του ελεύθερου επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης.