ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Μεγάλη «καραμπόλα» στην αντικατάσταση Ζουράρη – Αναβαθμίζεται ο Πειραιάς!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη «καραμπόλα» διαφαίνεται στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την αντικατάσταση του Υφυπουργού Παιδείας κ. Ζουράρη, μετά την παραίτηση που υπέβαλε στον Πρωθυπουργό.

Μεταξύ άλλων τις τελευταίες ώρες συζητείται έντονα ένα τρίτο εναλλακτικό σενάριο μεταξύ των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου, σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το πρώτο σενάριο κάνει λόγο για αντικατάσταση από εξωκοινοβουλευτικό κοινής αποδοχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενώ το δεύτερο για απλή αντικατάστασή του από άλλο στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Το τρίτο και τελευταίο σενάριο όμως είναι το σημαντικό για τον Πειραιά, εφόσον πάρει σάρκα και οστά.

Ο Πάνος Καμμένος φέρεται να έχει προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα την τοποθέτηση Υφυπουργού Ναυτιλίας από τους ΑΝΕΛ και την παραχώρηση του Υφυπουργού Παιδείας στο ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος του είναι η αξιοποίηση έμπειρου στελέχους των ΑΝΕΛ, με μακρά εμπειρία στο χώρο της Ναυτιλίας, ο οποίος ζει και εργάζεται στον Πειραιά.

Και δεν είναι άλλος από τον Ιωακείμ Παπάκη, Υπεύθυνο ΑΝΕΛ Α και Β Πειραιά, ο οποίος εργάζεται ως στέλεχος σε μεγάλη ναυτιλιακή εταιρία στο Λιμάνι του Πειραιά.

papakis1

papakis2

Το σκεπτικό του Πάνου Καμμένου εδράζεται με τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας και Ναυτιλίας.

Ακόμα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αλλά εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα μιλάμε πραγματικά για σημαντική αναβάθμιση του Πειραιά, ο οποίους δεν εκπροσωπείται ουσιαστικά σε ακόμα μια Κυβέρνηση!

*Ο κ. Ιωακείμ Παπάκης εν ώρα εργασίας (τις φωτογραφίες λάβαμε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook)

Διαβάστε εδώ την επιστολή του κ. Παπάκη μετά το σχετικό δημοσίευμα του Piraeuspress.gr