ΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Στο σταυρό θα κριθεί η εκλογή των συμβούλων – Μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η ώρα της κάλπης έφτασε και για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Κυριακή και Δευτέρα 10 & 11 Δεκεμβρίου, από τις 8:00 έως τις 19:00, στις κάλπες σε Πειραιά και Ελευσίνα, αναμένεται να ψηφίσουν περί τα 2.500 μέλη του ΕΕΠ.

Μαζί με τους επικεφαλής των συνδυασμών και υποψήφιους Προέδρους του ΕΕΠ, κ.κ. Βουτσινά, Μαρκουλιδάκη, Μίχα, τη δική τους σκληρή μάχη δίνουν και οι περίπου 350 υποψήφιοί τους, που μετέχουν στα ψηφοδέλτια των τριών επιμελητηριακών παρατάξεων.

Η μεγαλύτερη «μάχη» βέβαια δίνεται μεταξύ των 193 υποψηφίων (το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο της χώρας) του συνδυασμού Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών, με επικεφαλής τον Γιάννη Βουτσινά.

Στο ψηφοδέλτιο Μαρκουλιδάκη, φαίνεται πως έχουν καθαρό προβάδισμα οι «εκλεκτοί» του ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ - αυτοί που ζητήθηκαν κεντρικά από το κόμμα της Κουμουνδούρου), καθώς υπήρξαν αρκετοί υποψήφιοι που σταμάτησαν τον προεκλογικό τους αγώνα μετά την αποκάλυψη του Piraeuspress.gr.

Ο κ. Μίχας με τους 50 υποψηφίους του, δίνει τη μάχη κυρίως στη Δυτική Ελλάδα με εφικτό στόχο την συλλογή 300 ψηφοδελτίων.

Η εκλογή των υποψηφίων θα κριθεί κυριολεκτικά στη μία ψήφο, για αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα δοθεί μάχη μέχρι το κλείσιμο της κάλπης τη Δευτέρα στις 19:00.

Στους Επαγγελματίες, τα πράγματα φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρα.

Το πραγματικό θρίλερ εκτυλίσσεται στις Υπηρεσίες, καθώς ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος.

Για παράδειγμα, στο συνδυασμό του Γιάννη Βουτσινά, σύμφωνα με έμπειρο επιμελητηριακό στέλεχος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ενημέρωνε το Piraeuspress.gr, ότι αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εκλογής 30 υποψήφιοι στις Υπηρεσίες, από τους οποίους αναμένεται να εκλεγούν 9-12, ανάλογα με το ποσοστό που θα συγκεντρώσει η «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών».

*Το Piraeuspress.gr θα καλύψει από κοντά τις Εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά και θα σας μεταφέρει το κλίμα λεπτό προς λεπτό.

Μείνετε συντονισμένοι...

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΠ: Κυριακή & Δευτέρα 10 & 11 Δεκεμβρίου και ώρες 08:00 - 19:00

ΚΑΛΠΕΣ: ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Αγίου Κωνσταντίνου 3 & ΕΛΕΥΣΙΝΑ - Εθνικής Αντιστάσεως 98

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ