ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: Έξω φρενών η απερχόμενη Αντιπρόεδρος Νατάσα Βερυκοκίδου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του Piraeuspress.gr - με ονόματα και διευθύνσεις - φαίνεται ότι το «παραμύθι» του κ. Μαρκουλιδάκη για υπερκομματικό ψηφοδέλτιο έλαβε άδοξο τέλος!

Έντονος εκνευρισμός επικρατεί μεταξύ των υποψηφίων, οι οποίοι νιώθουν (και δικαίως) εξαπατημένοι, καθώς βλέπουν ότι έχει «πέσει» επίσημη γραμμή να εκλεγούν συγκεκριμένοι υποψήφιοι «βρέξει χιονίσει»! (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΔΩ)

Μια εκ των στενών συνεργατών του απερχόμενου Προέδρου του ΕΕΠ και σημερινή υποψήφια του κ. Μαρκουλιδάκη, είναι και η απερχόμενη Αντιπρόεδρος του ΕΕΠ κ. Αναστασία (Νατάσα) Βερυκοκίδου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε εκτός εαυτού μετά την αποκάλυψη του Piraeuspress.gr για το «απόρρητο» μέιλ!

Μάλιστα η ίδια πηγή μας αναφέρει ότι η κ. Βερυκοκίδου είχε καλέσει τηλεφωνικά τον κ. Μαρκουλιδάκη, ο οποίος της είχε αρνηθεί αρχικά την ύπαρξη ενός τέτοιου μέιλ, λέγοντάς της ότι «κάτι τέτοιο δεν είναι σε γνώση μου αν συμβαίνει».

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του Piraeuspress.gr, που δημοσιεύτηκαν τα ονόματα των υποψηφίων που περιλαμβάνονταν στο μέιλ, η κ. Βερυκοκίδου φέρεται να βγήκε εκτός εαυτού.

744B6DD7-92DD-4027-A0E4-518B71F5E082

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Νατάσα Βερυκοκίδου αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, μιλώντας σε στενούς φίλους και συνεργάτες της, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο!

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Μας κορόιδεψαν, μας εξαπάτησαν, εμείς τρέχουμε να μαζέψουμε ψήφους για να βγάλουν τους κολλητούς τους δηλαδή; Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσω εδώ και τώρα από τις εκλογές. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι η τελευταία εβδομάδα πριν τις κάλπες. Ας πρόσεχαν όταν έλεγαν τα ψέματά τους!»

Μάλιστα, ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, ανέφεραν στο Piraeuspress.gr ότι δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να υπάρξουν αποχωρήσεις από το ψηφοδέλτιο Μαρκουλιδάκη κατά την τελευταία εβδομάδα της εκλογικής διαδικασίας!

Όπως φαίνεται, οι εξελίξεις στην εκλογική μάχη του ΕΕΠ θα είναι ραγδαίες και όπως δείχνουν τα πράγματα, η τελευταία εβδομάδα θα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον !

*Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeuspress.gr γιατί αύριο έρχεται η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΟ για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά καθώς και η πρώτη Δημοσκόπηση για την πιο ενδιαφέρουσα επιμελητηριακή μάχη στην Ελλάδα, μαζί με αυτήν του ΕΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ