ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Απόλυτο φαβορί για την επανεκλογή ο Ανδριανός Μιχάλαρος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Δίχως αντίπαλο» παίζει ο νυν Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Ανδριανός Μιχάλαρος, ενόψει των εκλογών το ερχόμενο ΣΚ.

Ο κ. Μιχάλαρος, με ψηφοδέλτιο άνω των 100 υποψηφίων, έχει «απέναντί» του ένα φίλο από τα παλιά, τον κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο, Α Αντιπρόεδρο σήμερα του ΒΕΠ, ο οποίος σχημάτισε συνδυασμό με 40 υποψηφίους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κλίμα στο ΒΕΠ είναι κάτι παραπάνω από καλό, παρά την ύπαρξη δυο συνδυασμών, ενώ και οι δυο άνδρες διαμηνύουν ότι την επόμενη μέρα θα πορευτούν από κοινού για το καλό των μελών του, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο κ. Ανδριανός Μιχάλαρος, έχει καταφέρει με το έργο του να κερδίσει την εκτίμηση χιλιάδων μελών του ΒΕΠ και από τους γνωρίζοντες τα των επιμελητηρίων, η επικράτησή του πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Η νίκη του κ. Μιχάλαρου σε αυτές τις εκλογές θα δώσει την ευκαιρία τόσο στον ίδιο όσο και στον συνδυασμό του, να ολοκληρώσουν το έργο που ξεκίνησαν πριν 5 χρόνια με επιτυχία.

*Υπενθυμίζεται ότι οι Εκλογές για το ΒΕΠ θα πραγματοποιηθούν στις 03 και 04 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Κυριακή και Δευτέρα, αντίστοιχα, και κατά τις ώρες από 09.00 έως 20:00.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ενιαίο, για όλα τα τμήματα του Επιμελητηρίου, ψηφοδέλτιο, ανά συνδυασμό και με το σύστημα της απλής αναλογικής.