ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παρουσίαση Συνδυασμού Γιάννη Βουτσινά στην Ελευσίνα με πάνω από 500 άτομα! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συμβολική παρουσίαση συνδυασμού στην Ελευσίνα - Ενός λεπτού σιγή - Η ουρά του κόσμου έφτανε στην είσοδο του κτιρίου - Μήνυμα νίκης από τον Γιάννη Βουτσινά για το ΕΕΠ

Στη σκιά της πρόσφατης Εθνικής Τραγωδίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών, από τον επικεφαλής και υποψήφιο Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γιάννη Βουτσινά, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Συγκολλήσεων στην Ελευσίνα.

vou4

Με σεμνότητα και δίχως ίχνος πανηγυρισμών, κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, που έχασαν τη ζωή τους στις φονικές πλημμύρες της Δυτικής Αττικής.

vou2

Ο κ. Βουτσινάς τόνισε τον ιδιαίτερο συμβολισμό της επιλογής της Ελευσίνας για την επίσημη παρουσίαση του επιμελητηριακού του συνδυασμού, στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αισιοδοξίας, δεσμευόμενος ότι από την 12η του Δεκέμβρη, το ΕΕΠ θα βρίσκεται εμπράκτως και με συγκεκριμένες δράσεις, στο πλευρό των πληγέντων επαγγελματιών, προκειμένου να σταθούν και πάλι στα πόδια τους το συντομότερο δυνατό.

Στο συνδυασμό - που είναι ο πολυπληθέστερος όσων μετέχουν στις εκλογές - μετέχουν 194 επαγγελματίες από 39 επαγγελματικούς κλάδους της αγοράς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη θέληση του Γιάννη Βουτσινά για τη συγκρότηση μιας ομάδας με αντιπροσώπευση όλων των επαγγελμάτων και υπηρεσιών, που θα λειτουργήσει ως ο ζωντανός σύνδεσμος μεταξύ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και αγοράς, μεταφέροντας τα κάθε λογής ζητήματα και προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα προτείνοντας και διεκδικώντας λύσεις.

Ενδεικτική της γεωγραφικής αντιπροσωπευτικότητας του ψηφοδελτίου Βουτσινά, είναι και το γεγονός ότι στο ψηφοδέλτιο μετέχουν επαγγελματίες από όλα τα νησιά, αλλά και κάθε γωνιά της διοικητικής περιφέρειας του ΕΕΠ.

vou3

Άνθρωποι που δίνουν καθημερινά τη μάχη για τη διατήρηση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους, παρά τις δυσμενείς συνθήκες για το επιχειρείν στη χώρα μας, αλλά έχοντας επιπλέον να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα που επιφέρει η νησιωτικότητα και η απόσταση από το κέντρο λήψης αποφάσεων.

Κατά την σύντομη τοποθέτησή του, ο κ. Βουτσινάς έκανε λόγο για τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η επιχειρηματικότητα, όπως η υπερφορολόγηση, η έλλειψη ρευστότητας, η επιβολή μη ανταγωνιστικών εισφορών, τα φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού, η πολυνομία κ.ά., τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον επαγγελματία στο μονόδρομο της συρρίκνωσης και τον αφανισμό.

vou1

Παράλληλα δεσμεύτηκε για ένα ΕΕΠ:

- Ανοιχτό, Ανανεωτικό, Ανταποδοτικό, Αποτελεσματικό, Αποκεντρωμένο, Αντιπροσωπευτικό Κλαδικά & Γεωγραφικά
- Με αναβαθμισμένες ηλεκτρονικές υπηρεσίες
- Που θα διεκδικεί και θα διασφαλίζει Ευρωπαϊκά κονδύλια επ΄ ωφελεία των μελών και των τοπικών κοινωνιών
- Που θα μετατραπεί σε μια κοιτίδα υποστήριξης και καθοδήγησης των νέων μελών του
- Με αναπτυξιακό πρόγραμμα
- Φορέα διαρκούς εκπαίδευσης των επαγγελματιών, αλλά και πιστοποίησης επαγγελματικών προσόντων
- Συνεργάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της περιφέρειάς του
- Με εξωστρεφή προσανατολισμό. Παρόν εντός και εκτός Ελλάδος
- Συνοδοιπόρο όλων των φορέων για την ανάπτυξη και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της διοικητικής του περιφέρειας με σύσταση ειδικής επιτροπής τουρισμού και εστίασης

Την παρουσίαση του Συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» πέραν των 194 υποψηφίων και των στενών συνεργατών, τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι εμπορικών, επαγγελματικών και κλαδικών φορέων, δημοσιογράφοι και απλοί επαγγελματίες, μεταφέροντας μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης για ένα Επιμελητήριο ανοικτό και πραγματικά ανταποδοτικό.

vou5

vou6

vou7

vou8