ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Παραιτήθηκε ο Αναστασάκος από την Εκλογική Επιτροπή!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακολουθούν ραγδαίες εξελίξεις μετά την παραίτηση Αναστασάκου.

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr σχετικά με το περίεργο σκηνικό που επιχειρεί να στήσει η απερχόμενη διοίκηση, ενόψει των εκλογών του Δεκεμβρίου.

Πριν λίγες μέρες, το Piraeuspress.gr αποκάλυψε ότι ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος, ο οποίος ως λογιστής είχε εργαστεί στην εκκαθάριση της Αναπτυξιακής του ΕΕΠ (όπου θα σκάσει βόμβα μεγατόνων σε λίγες ώρες), επελέγη «τυχαία» ανάμεσα σε 15.000 μέλη του ΕΕΠ για να συμμετάσχει στην Εκλογική Επιτροπή - ενώ ο αδερφός του ήταν υποψήφιος με την παράταξη του απερχόμενου Αντιπροέδρου κ. Μαρκουλιδάκη.

Μετά την αποκάλυψη του Piraeuspress.gr και ενόψει της έκτακτης συνεδρίασης της Εκλογικής Επιτροπής προκειμένου να εξεταστεί το «ασυμβίβαστο» των αδερφών Αναστασάκων, ο κ. Παναγιώτης Αναστασάκος υποχρεώθηκε σε παραίτηση!

Μάλιστα, το Piraeuspress.gr ζήτησε την άποψη του ίδιου για την παραίτησή του, αλλά ουδέποτε ανταποκρίθηκε στο γραπτό αίτημά μας.

Με την παραίτηση Αναστασάκου ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για την απερχόμενη διοίκηση του ΕΕΠ, η οποία εντός των επόμενων ωρών θα βρεθεί αντιμέτωπη με πολύ σοβαρές πολιτικές αλλά και πιθανότατα ποινικές ευθύνες!

Μείνετε συντονισμένοι στο Piraeuspress.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Σοκ για Μαρκουλιδάκη – 5 άνθρωποι στη Συνέντευξη Τύπου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Μαρκουλιδάκης έκανε «μαγαζάκι» του το ΕΕΠ!

ΒΟΜΒΑ: Παρεμβαίνει Εισαγγελέας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά!