ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΚΛΟΓΕΣ: 50 Γυναίκες στο Ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βουτσινά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα ένα σημαντικό ρεκόρ κατέγραψε το ψηφοδέλτιο των 194 υποψηφίων της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, με υποψήφιο Πρόεδρο τον Γιάννη Βουτσινά.

Πέραν του ότι αποτελεί το μεγαλύτερο σε πλήθος υποψηφίων ψηφοδέλτιο πανελλαδικά, περιέχει και τις περισσότερες γυναίκες υποψήφιες!

Τον επόμενο μήνα τόσο στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά όσο και σε όλα τα επιμελητήρια της χώρας πραγματοποιούνται εκλογές για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων.

Εκλογές που υπό τις παρούσες συνθήκες ασφυκτικής πίεσης που βιώνει ο ιδιωτικός τομέας αποκτούν ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κόσμος της αγοράς θα στείλει πολλαπλά μηνύματα.

Οι γυναίκες επαγγελματίες φαίνεται δίνουν δυναμικό παρών σε αυτή τη διαδικασία. Και αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που πρόκειται να μετέχουν στις εκλογές.

Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει στο ψηφοδέλτιο που έχει φτιάξει ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Βουτσινάς.

Στην παράταξή του «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» συμμετέχουν 49 γυναίκες στις κατηγορίες των επαγγελματιών και των υπηρεσιών.

Γυναίκες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τα νησιά του Σαρωνικού και τα Κύθηρα, τη Δυτική Αττική, τη Λαυρεωτική και το Σαρωνικό.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι στα άλλα δύο ψηφοδέλτια κατεβαίνουν 22 γυναίκες με τον Κώστα Μαρκουλιδάκη και 15 με τον Λεωνίδα Μίχα.

Δηλαδή, ο συνδυασμός του Γιάννη Βουτσινά, έχει συνολικά περισσότερες Γυναίκες υποψήφιες από το άθροισμα των υποψηφίων γυναικών των άλλων δυο συνδυασμών, για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά!

Οι γυναίκες υποψήφιες είναι βέβαιο ότι θα δώσουν τον δικό τους ξεχωριστό αγώνα.

Μένει βέβαια να φανούν τα αποτελέσματα και στην κάλπη που θα στηθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου .

VOUTSINAS GYNAIKES

Οι γυναίκες υποψήφιες του Συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» είναι οι παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ