Γιάννης Βουτσινάς: Στηρίζουμε έμπρακτα τους πληγέντες και πενθούμε ματαιώνοντας την προεκλογική δραστηριότητα

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά μετέβη στο σημείο της Τραγωδίας, προκειμένου να συμπαρασταθεί από κοντά στις οικογένειες των πληγέντων από την πρωτοφανή κακοκαιρία.

Οι περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την κακοκαιρία ανήκουν στα διοικητικά όρια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Ο Επικεφαλής της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών και υπ. Πρόεδρος του ΕΕΠ, έκανε την εξής δήλωση σε σχέση με την τραγωδία, τα θύματα, τους αγνοουμένους, αλλά και τη στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και οι 194 υποψήφιοι του συνδυασμού του.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή του παρακάτω: 

«Η θεομηνία που έπληξε τη Δυτική Αττική, τη Μάνδρα, τη Μαγούλα, τη Νέα Πέραμο, τα Μέγαρα, βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Τη στιγμή αυτή της πρωτοφανούς τραγωδίας, το μέγεθος της οποίας δεν έχει προηγούμενο, οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, των αγνοουμένων και των τραυματιών. Με όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες που μετρούν τις απώλειες των περιουσιών τους.

Άμεση μέριμνα όλων ανεξαιρέτως, του κράτους, των φορέων, της ίδιας της κοινωνίας, πρέπει να είναι η στήριξη των πληγέντων από αυτήν την καταστροφή.

Η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών, οι 194 υποψήφιοι και εγώ προσωπικά, αναλαμβάνουμε άμεσα πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση και αποστολή – σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές – ειδών πρώτης ανάγκης, στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία στη Δυτική Αττική και τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν τόσο άδικα, κάθε προεκλογική δραστηριότητα του συνδυασμού μας ματαιώνεται για τις επόμενες ημέρες.»