ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Θα είναι υποψήφιος εκ νέου στον Πειραιά;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον τ. Δήμαρχο και επί πολλά έτη Βουλευτή του Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο και το αν έχει κλείσει τον κύκλο της ενασχόλησης με τα κοινά.

Είναι γεγονός ότι ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την πολιτική ζωή του Μεγάλου Λιμανιού και αυτο το αναγνωρίζουν ακόμα και οι μεγαλύτεροι εχθροί του.

Επί 25 περίπου συναπτά έτη εκλεγόταν Βουλευτής στην Α' Πειραιά, ενώ στην πιο δύσκολη εκλογική μάχη της καριέρας του το 2010, όταν διεκδίκησε την Δημαρχία από τον κραταιό τότε Νομάρχη Γιάννη Μίχα - καθώς κανείς άλλος από τη ΝΔ δε ρίσκαρε να κατέβει απέναντι στον κ. Μίχα - κατάφερε να επικρατήσει πανηγυρικά και να χαρίσει στη ΝΔ έναν μέχρι τότε σίγουρα χαμένο μεγάλο Δήμο.

Οι κακές γλώσσες του διαδικτύου και όχι μόνο, αναφέρουν ότι έχει γεράσει, ότι έχει μεγαλώσει αρκετά και άλλα παρόμοια. Σας πληροφορούμε ότι είναι πιο ακμαίος και πιο φιτ από ποτέ, αφού κάθε πρωί περπατά για τουλάχιστον μια ώρα στην αγαπημένη όλων των Πειραιωτών Πειραϊκή και έχει καθημερινές συναντήσεις με δημότες του Πειραιά κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ;

Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που απασχολεί τόσο τους φίλους όσο και τους πολιτικούς αντιπάλους του Βασίλη Μιχαλολιάκου!

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν και την προσωπική μας άποψη επί του θέματος!

Ο κύκλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου δεν έχει κλείσει και δεν πρόκειται να κλείσει έως ότου εκείνος το ανακοινώσει δημόσια!

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι δέχεται πιέσεις από πλήθος ενεργών Πειραιωτών να επαναδραστηριοποιηθεί πολιτικά στον Πειραιά, μαζί με ένα επιτελείο νέων ανθρώπων για δυο λόγους:

  1. Γιατί πιστεύουν ότι έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στον Πειραιά, δεδομένης της σημερινής κατάστασης την οποία βιώνουμε καθημερινά.
  2. Γιατί πιστεύουν ότι είναι ο ιδανικός για να παραδώσει ο ίδιος τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά πετυχημένων Πειραιωτών οι οποίοι επιθυμούν και εκείνοι να προσφέρουν στην πόλη τους.

Κανείς δε γνωρίζει τις οριστικές αποφάσεις που έχει λάβει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, το μόνο βέβαιο είναι ότι αφού ο ίδιος δεν έχει προδιαγράψει το πολιτικό του τέλος, μόνο ''τελειωμένος'' δεν μπορεί να θεωρείται πολιτικά στον Πειραιά!

ΥΓ: Το μόνο βέβαιο είναι ότι εντός του 2018 θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις στο Μεγάλο Λιμάνι σε πολιτικό επίπεδο, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επόμενη μέρα του Πειραιά.