Στηρίζει Φώφη Γεννηματά ο Γιάννης Μώραλης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


...του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά φαίνεται πως πήρε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε ότι πρόσκειται ιδεολογικά στο ΠΑΣΟΚ.

Στην πρόσφατη επίσκεψη της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, ο κ. Μώραλης την υποδέχτηκε και περπάτησε μαζί της στην αγορά της πόλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η εν λόγω στάση του Δημάρχου Πειραιά προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις τόσο από άλλους υποψήφιους προέδρους όσο και από καλούς φίλους του Γιάννη Μώραλη οι οποίοι στηρίζουν άλλες υποψηφιότητες.

Αναταραχή έχει προκληθεί και στη Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Μώραλη, καθώς οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν διατεθεί με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το μείζον θέμα που προκύπτει βέβαια πλέον, είναι η στάση που θα κρατήσει η ΝΔ στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές, καθώς όπως είναι κατανοητό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να στηρίξει αμέσως ή εμμέσως μια υποψηφιότητα που έχει ως βάση το ΠΑΣΟΚ και "σφήνες" από ΑΝΕΛ και λοιπούς αυτοπροσδιοριζόμενους συμβούλους.

Και το ερώτημα βέβαια θα τεθεί και για τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μώραλη που πρόσκεινται ιδεολογικά στη ΝΔ, καθώς όπως όλα δείχνουν οι επόμενες εκλογές θα έχουν σαφή ιδεολογικά κριτήρια, πέραν βέβαια της εντοπιότητας, που αποτελεί ζητούμενο διαχρονικά για τον Πειραιά!