ΣΚΗΝΕΣ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ: Έστησαν καρτέρι σε διευθυντή πρατηρίου τσιγάρων και τον πυροβόλησαν

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σκηνές αστυνομικού θρίλερ εξελίχτηκαν το πρωί της Πέμπτης γύρω στις 08:30 στη Νίκαια, όταν δύο άγνωστοι με κλεμμένο αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό Ιωνίας ακινητοποίησαν και πυροβόλησαν διευθυντή πρατηρίου τσιγάρων για να τον ληστέψουν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα bloko.gr, οι δράστες φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στον 43χρονο κοντά στα γραφεία της επιχείρησής του, στη Νίκαια. Με την απειλή όπλου, απαίτησαν το χαρτοφύλακα. Όταν εκείνος αρνήθηκε να τον παραδώσει, ο οπλοφόρος τον χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι. Τότε ο 43χρονος αντιστάθηκε και για να τον φοβίσει τον πυροβόλησε μία φορά στην κνήμη. Και πάλι όμως, δεν άφηνε το χαρτοφύλακα.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, οι δράστες εξαφανίστηκαν, αφού πρώτα όμως παρέδωσαν στις φλόγες το ΙΧ, που η κλοπή του είχε δηλωθεί στο αστυνομικό τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο 43χρονος με δικό του μέσο πήγε σε νοσοκομείο να του περιποιηθούν το τραύμα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να τους οδηγήσει στην ταυτότητα των επίδοξων ληστών.