ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ: Ο χώρος πρασίνου έχει γίνει χωματερή για μπάζα! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυστυχώς οι Δημότες Νίκαιας και Ρέντη βλέπουν μέρα με τη μέρα την κατάσταση να χειροτερεύει αντί να βελτιώνεται!

Οι αυξημένες προσδοκίες των ψηφοφόρων του "πολιτικά ουδέτερου" και "ανεξάρτητου" σημερινού Δημάρχου Νίκαιας-Ρέντη, πρώην Δημάρχου Ρέντη, Γιώργου Ιωακειμίδη, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο αυτοκρατορικό ποσοστό που κατέγραψε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, μάλλον διαψεύδονται πανηγυρικά μέρα με τη μέρα.

Τα ρεπορτάζ μας με τις στοίβες των σκουπιδιών που "στολίζουν" κεντρικούς δρόμους της Νίκαιας αποτελούν καθημερινότητα για τους κατοίκους των φτωχογειτονιών της Β' Πειραιά.

Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Σήμερα, το Piraeuspress.gr, φέρνει στο φως, αποκλειστικά, εικόνες που ντροπιάζουν όποιον ζει ή εργάζεται στον ευρύτερο Πειραιά!

Μια χωματερή από μπάζα και κάθε λογής σκουπίδια, αποτελεί σύμφωνα με τον Δήμο Πειραιά (όπως άλλωστε αναγράφεται και στην είσοδο του χώρου), τον Χώρο Πρασίνου του Δήμου Ρέντη!

Πέραν από το θέμα αισθητικής, σίγουρα τίθενται και σοβαρά θέματα τήρηση της νομιμότητας και ίσως και θέματα δημόσιας υγιεινής, καθώς πρόκειται στην κυριολεξία για μια χωματερή από μπάζα σε μια από τις κεντρικότερες λεωφόρους του Ρέντη, τη λεωφόρο Μακρυγιάννη!

Βεβαίως, η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη και δεν υπήρχε "ψυχή" εκεί, εννοούμε κάποιος φύλακας, στις 9 το πρωί της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου!

Όποιος έχει μπάζα λοιπόν ελεύθερα ξεφορτώνει στο χώρο πρασίνου του Δήμου Νίκαιας - Ρέντη!!! (Προφανώς αστειευόμαστε για να μη βάλουμε τα κλάματα).

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ελπίζουμε μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το Piraeuspress.gr, να κινητοποιηθεί άμεσα τόσο η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου που είναι γνωστή για την περιβαλλοντική της ευαισθησία, όσο και οι αρμόδιες αρχές της Δικαιοσύνης προκειμένουν να ελεγχθεί η νομιμότητα της λειτουργίας αυτής της χωματερής μπάζων, με την κάλυψη του Δήμου Πειραιά!