Το θανατηφόρο τροχαίο που πάγωσε όλη την Ελλάδα – Πώς συνέβη η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ήταν 10 το πρωί της Τετάρτης ακριβώς πριν από ένα χρόνο στις 15 Οκτωβρίου του 2014 όταν στη λεωφόρο της Πέτρου Ράλλη συνέβη η τραγωδία. Ένα θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν τρία ΙΧ, εκ των οποίων ένα Smart, το οποίο παρέσυρε πεζούς....

Πώς συνέβη η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη

Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Smart τράκαρε με ταξί στην Πέτρου Ράλλη και δεν σταμάτησε. Αντιθέτως, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει από το σημείο. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε πεζούς και παρκαρισμένα ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του Smart, ένας 27χρονος Αλβανός, έτρεχε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, έχασε τον έλεγχο κοντά σε περίπτερο και παρέσυρε πεζούς και τραπεζοκαθίσματα καφετέριας. Στη συνέχεια το ΙΧ προσέκρουσε σε κολόνα, αναποδογύρισε και προκάλεσε καραμπόλα με άλλα δύο αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν.

Χάος και σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών

Σύγχυση επικράτησε αρχικά ανάμεσα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών από το τροχαίο. Η Αστυνομία έκανε λόγο για 2 νεκρούς - έναν άνδρα και μία γυναίκα- και κανένα παιδί, ενώ η Πυροσβεστική και οι αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν πως υπήρχαν τρεις νεκροί -μία γυναίκα, ένα παιδί και ένας άνδρας.

Μία μέρα μετά το θλιβερό δυστύχημα,η 24χρονη που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, επαλήθευσε τους γιατρούς, που ήταν απαισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του υπηρετούσε στην Τροχαία και είχε αποσπαστεί στο ΥΠΕΚΑ. Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε επειδή πήγαινε στη Δ/νση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει σεμινάριο για τον ιό Εμπολα.

Διαβάστε επίσης:

Ελεύθερος ο οδηγός για το μακελειό στην Πέτρου Ράλλη

Νέο βίντεο από τη δολοφονική πορεία του Smart στην Πέτρου Ράλλη

Πέτρου Ράλλη: Αυτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο (Φωτο)