Κορυδαλλός: Τον συνέλαβαν τη στιγμή που ασελγούσε σε 14χρονο αγόρι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επ' αυτοφώρω τη στιγμή που ασελγούσε σε ένα 14χρονο αγόρι, στο οποίο προηγουμένως είχε δώσει χασίς (!), έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας σεσημασμένος παιδόφιλος, ο οποίος είχε συλληφθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν (το 2012 και το 2014) για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνογραφικού υλικού!

Ο 39χρονος, παλιός γνώριμος των Αρχών, συνελήφθη στο διαμέρισμά του στον Κορυδαλλό έπειτα από καταγγελία που έκανε η μητέρα του αγοριού, το οποίο φέρεται ότι είχε «ψαρέψει» σε πλατεία της περιοχής. Μεταξύ τους υπήρχε οικειότητα, καθώς ο κατηγορούμενος (για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά) είναι γείτονας του και γνώριζε τους γονείς του. Μάλιστα, είχε γνωρίσει το αγόρι το 2014, λίγο προτού συλληφθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για δεύτερη φορά!

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων που τον συνέλαβε, ο άνδρας κατάφερε εκείνη την εποχή να παρασύρει τον ανήλικο και τον είχε πείσει να τον ακολουθήσει στο διαμέρισμά του με διάφορα προσχήματα και -κυρίως- με δόλωμα χρηματικά ποσά της τάξης των 10 και των 15 ευρώ. Εκεί, όπως αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., είχε ασελγήσει σε βάρος του.

Οι ανατριχιαστικές επαφές του 39χρονου με το παιδί συνεχίστηκαν επί δυο χρόνια, ενώ στο διαμέρισμα του Κορυδαλλού έκαναν και χρήση χασίς. Ομως, τους τελευταίους μήνες η μητέρα του 14χρονου άρχισε να βλέπει δραματική αλλαγή στη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα να προβληματιστεί και να αρχίσει να αναζητεί την αιτία.

Επειτα από πιεστικές συζητήσεις που είχαν μητέρα και παιδί, το αγόρι αποκάλυψε τις συχνές επισκέψεις του στο διαμέρισμα του γείτονά τους, αλλά και τις αηδιαστικές πράξεις στις οποίες τον υπέβαλε ο 39χρονος, που του έδινε να καπνίσει χασίς.

Μετά το σοκ που υπέστη από όσα άκουσε, η μητέρα απευθύνθηκε αμέσως στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, με αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του παιδόφιλου, και μάλιστα την ώρα που βρισκόταν στο διαμέρισμά του με το αγόρι.

espressonews