ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Ο Σταύρος Κασιμάτης για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μήνυμα προς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες απέστειλλε ο Δημάρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμά του: 

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Την ερχόμενη Δευτέρα, συμμετέχετε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, δίνετε δυναμικά την μάχη της εισόδου σας στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.  Μετά από 12 χρόνια στο σχολείο, καλείστε να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας, με τους κόπους και τις προσπάθειές σας και να βγείτε νικητές. Σε αυτή τη διαδρομή, με στήριγμα τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς σας, πήρατε όχι μόνο γνώση αλλά και ψυχικά εφόδια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά σας. 

Με αισιοδοξία και καθαρό νου δώστε αυτή την πρώτη μάχη της ζωής σας, διεκδικώντας την αρχή ενός νέου ταξιδιού στη γνώση και στο μέλλον σας.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας από τους δρόμους προς την επιτυχία και την καταξίωση αλλά δεν είναι ο μόνος. Μπροστά σας θα ανοίγονται πάντα δρόμοι και δυνατότητες, αρκεί να είστε πάντα σε ετοιμότητα. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να κερδίσετε τη ζωή και την προσωπική σας επιτυχία. Γιατί νικητής της ζωής είναι αυτός που, όταν πέφτει, μπορεί να ξανασηκωθεί και να συνεχίσει την προσπάθεια.

Ο Δήμος μας στάθηκε αρωγός σε κάθε στιγμή των μαθητικών σας χρόνων.  Να έχετε τη βεβαιότητα ότι θα είμαστε κοντά σας και στην ενήλικη ζωή σας για να χειροκροτούμε τις επιτυχίες και να στηρίζουμε τα οράματά σας.  

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και δύναμη τόσο σʼ εσάς όσο και τις οικογένειές σας που και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς αποτελούν την στέρεη βάση για να ξεδιπλώσετε εσείς όνειρα και φιλοδοξίες.

Καλή σας επιτυχία!

Με τα πιο θερμά αισθήματα

                              

Σταύρος  Κασιμάτης