ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ: Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Δήμος Κορυδαλλού προσκαλεί τα παιδιά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 11.00 – 14.00 στην Σκηνή Γκαράζ του Πνευματικού Κέντρου, Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης.

Παίζουμε, διασκεδάζουμε, φτιάχνουμε Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια, ακούμε και ζωντανεύουμε Παραμύθι και μαθαίνουμε τα Κάλαντα, σ’ ένα πανηγύρι χαράς και γιορτινής διάθεσης για όλους.

Κοντά μας οι Μαίρη Θεοδοσιάδου, Δέσποινα Πανταζή - Παπαδημητρίου και Μαρία Σκηνίτη, με τα μαγικά τους χρώματα, τα χαρτιά και τα μολύβια τους, διδάσκουν στα παιδιά τις πιο όμορφες κατασκευές ενώ οι Σπυριδούλα Καρανικολάου και Ελένη Λιντζαροπούλου ζωντανεύουν τα Παραμύθια και τα Κάλαντα μέσα από το Θεατρικό Παιχνίδι.

Επίσης, στις 26 και 27 Δεκεμβρίου στο Σινέ Παράδεισος, Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, μας περιμένει ο Άγιος Βασίλης για να γιορτάσουμε όλοι μαζί παρακολουθώντας Χριστουγεννιάτικη ταινία, να διασκεδάσουμε με τους φίλους του τα ξωτικά και να λύσουμε το θεατρικό «Μυστήριο των χαμένων λουκουμάδων». Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.