Όχι και από την ΠΕΔΑ στη διεξαγωγή της δίκης της «Χρυσής Αυγής» στον Κορυδαλλό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την ομόφωνη υποστήριξη της στον Δήμο Κορυδαλλού να μη γίνει η δίκη της «Χρυσής Αυγής» στη δικαστική αίθουσα των Φυλακών εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Η ΠΕΔΑ ζητά από την Κυβέρνηση να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία, ώστε να αλλάξει η σχετική απόφαση. «Το αίτημα αυτό εκφράζει την ΕΛΜΕ της περιοχής, τους Συλλόγους Γονέων του Κορυδαλλού και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και ενώνουμε τη φωνή μας με όλους αυτούς» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως είναι γνωστό, τη διαφωνία τους με τη διεξαγωγή της δίκης στον Κορυδαλλό έχουν εκφράσει δημόσια ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς και ο Αναπληρωτής Υπουργός Τάσος Κουράκης, ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, όλοι οι βουλευτές της Β’ Πειραιά, πλην της Χρυσής Αυγής, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης καθώς και οι Δήμαρχοι Νίκαιας- Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, Κερατσινίου- Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος και Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού Σταύρο Κασιμάτη, έχουν συστήσει το μέτωπο των δημάρχων της Β’ Πειραιά. 

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Κασιμάτης: Όχι στη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Φώφη Γεννηματά: Η δίκη της Χρυσής Αυγής δεν μπορεί να γίνει στον Κορυδαλλό