ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Οι υπάλληλοι της καθαριότητας κάνουν τη διαφορά! (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην ανάγκη η πόλη μας να γίνει θέλγητρο όχι μόνο για τους κατοίκους της αλλά και για τους επισκέπτες.

Το Πασαλιμάνι μπορεί πράγματι να "ζωντανεύει" ξανά με τα καταστήματα που ανοίγουν, υπάρχει όμως και ένας άλλος καταλυτικός παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο στη συνολική αλλαγή του σκηνικού.

Ο λόγος για τον τομέα της καθαριότητας. Μια πόλη καθαρή είναι αναμφισβήτητα πιο ελκυστική.Έτσι, κάθε μέρα οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά βρίσκονται επί ποδός με σκοπό να υλοποιήσουν αυτόν το στόχο.

Όπως μπορείτε να δείτε  και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Πειραιά, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των Πειραιωτών για μια πόλη όπως ακριβώς πρέπει να είναι, φιλόξενη και πρωτίστως καθαρή. 

Μέχρι στιγμής φαίνεται πως τα έχουν καταφέρει μια χαρά! 

Στο παρελθόν ο φωτογραφικός φακός της PP έχει "συλλάβει" τους εργαζομένους σε διάφορα σημεία του Πειραιά. Σήμερα, την ιδιαίτερη φροντίδα τους απολάμβανε το κέντρο του Πειραιά και το Πασαλιμάνι.