ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΙ ΤΟΥ ΟΑΣΑ: Στάση ”AG. SOTIRAS” στην Παλιά Κοκκινιά!!!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ακόμα ένα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του Piraeuspress.gr, φέρνει στην επιφάνεια τον κατήφορο της χώρας μας σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη φορά, το ρεπορτάζ αφορά στα μπλε λεωφορεία του ΟΑΣΑ και το ηλεκτρονικό σύστημα που χρησιμοποιούν για την ενημέρωση των επιβατών σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε λοιπόν, τι αναγράφει το εν λόγω σύστημα που αγόρασε ο ΟΑΣΑ με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, σε μια εκ των κεντρικών στάσεων της Παλιάς Κοκκινιάς επί της οδού Θηβών, πίσω από τον Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και πλησίον του ΙΚΑ.

1. Όπως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία του Piraeuspress.gr, η λέξη αναγράφεται στα αποκαλούμενα GREEKLISH... ''AG SOTIRAS''.

2. Όπως γνωρίζει ο κάθε Έλληνας και η κάθε Ελληνίδα, ο όρος Αγία Σωτήρα είναι εντελώς αδόκιμος, καθώς δεν αναφερόμαστε σε καμία Αγία αλλά στη Μεταμόρφωση του Σωτήρα Χριστού (ασχέτως αν έχει επικρατήσει για λόγους συντομίας η αναφορά στην Αγια Σωτήρα).

Ελπίζουμε μετά τη δημοσίευση του θέματος, οι ''αρμόδιοι-ανεύθυνοι'' να διορθώσουν το λάθος (το οποίο υποθέτουμε θα υπάρχει και σε άλλες περιοχές της Αττικής) και να δρομολογήσουν άμεσα ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικής γλώσσας, γιατί σε λίγο θα μας κάνουν να ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε με το έτσι θέλω!