SAINT PAUL: Δείτε την πλήρως ανακαινισμένη Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το “Saint-Paul” Πειραιά προχωρά στο μέλλον

Πότε μπορούμε να καταλάβουμε ότι μια κατάσταση, ένας χώρος, ένας άνθρωπος εξελίσσεται; Μα, φυσικά, όταν αλλάζει, όταν βελτιώνεται για να υποδεχτεί το μέλλον.

Η γνωστή Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά “Saint-Paul” κουβαλώντας την πολύχρονη εκπαιδευτική της εμπειρία, κάθε χρόνο εξελίσσεται, αλλάζει, εμπλουτίζεται σε έμψυχο εκπαιδευτικό δυναμικό και παράλληλα ανακαινίζει τους χώρους υποδοχής των μαθητών, τις τάξεις, τα εργαστήρια, τους χώρους άθλησης και πολιτισμού.

Μετά την ανακαίνιση του του 3ου ορόφου που στεγάζει αμιγώς τάξεις του Γυμνασίου, φέτος, ανακαίνισε 9 τάξεις του 2ου ορόφου της Σχολής που στεγάζουν την τελευταία τάξη του Γυμνασίου, την Α΄ και Β΄ Λυκείου, καθώς και τις βοηθητικές αίθουσες διδασκαλίας των ξένων γλωσσών, των Γαλλικών και των Αγγλικών που γίνονται συστηματικά και αποτελεσματικά στη Σχολή μας.

Διαδραστικοί προτζέκτορες, νέα δάπεδα, ειδικός φωτισμός για μαθητικές αίθουσες, κλιματισμός δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον σε μαθητές και καθηγητές, ώστε το μάθημα να αποτελεί μια χαρούμενη και δημιουργική διαδικασία.

Το “Saint-Paul” ξέρει να εξελίσσεται και να αλλάζει προχωρώντας στο μέλλον και προετοιμάζοντας κατάλληλα τους μαθητές του.

Καλή σχολική χρονιά

paul1

paul2

paul3

paul4

paul5

paul7

paul6

paul9

paul10