Αυτός είναι ο…”μάγος” οδηγός του Πειραιά! (Βίντεο + Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Χθες, 3 Φεβρουαρίου 2015, η οδός Κουντουριώτου στον Πειραιά είχε μετατραπεί σε έναν μικρό λαβύρινθο που προκάλεσε το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος στο στενό.
 
Ο λόγος;
 
Ένας οδηγός "ξέχασε" το αυτοκίνητό του παρκαρισμένο από την αντίθετη πλευρά που πρέπει να παρκάρουν τα αυτοκίνητα κατά τον μήνα Φεβρουάριο.
 
Το πρόβλημα με τα "ξεχασμένα" παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην αλλαγή του μήνα, στο στενό της Κουντουριώτου, είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο και το σκηνικό αρκετά γνώριμο για όσους ζουν ή επισκέπτονται συχνά την πόλη.
 
Ο ΜΑΓΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΑΙΑ
 
Το "λαβύρινθο" αυτό προσπάθησε να περάσει κι ένας οδηγός βυτιοφόρου. Το εγχείρημα στην αρχή έμοιαζε να είναι παράλογο, περαστικοί κοιτούσαν με απορία ενώ όλοι οι καταστηματάρχες είχαν βγει στον δρόμο για να δουν τι θα γίνει.
 

2edeffe

 

3fefefe

 
Ο οδηγός τελικά, όχι μόνο κατάφερε το ακατόρθωτο άλλα δεν έκανε ούτε μια γρατσουνιά στα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα.
 
Να σημειώσουμε πως η τροχαία Πειραιά είχε κόψει ήδη κλήση στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το απόλυτο χάος.
 

1eedew

 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
 
[iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SWfjNmBpDoE?list=UUZsc0uF6I1w3qQpvyUPOv-w" frameborder="0" allowfullscreen ] [iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xj2dQGpIJ9g" frameborder="0" allowfullscreen ]