ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Προκαλούν δίχως όρια! (Φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης και πλέον αγγίζει τα όρια της αυθαιρεσίας και της ανευθυνότητας η στάση του σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην οδό Χατζηκυριακού.

Το Piraeuspress.gr έχει αναδείξει πολλές φορές το θέμα με παλιότερα δημοσιεύματα καθώς και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τα διερχόμενα ΙΧ και τους περαστικούς.

Ήδη έχουν καταγραφεί τροχαία ατυχήματα στην περιοχή ευτυχώς χωρίς ανθρώπινες απώλειες μέχρι τώρα!

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, μέρα μεσημέρι 12 μμ, για ακόμη μια φορά το μεγάλο φορτηγό διανομής των σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, έχει παρκάρει στην κυριολεξία στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας!

Με το δεδομένο ότι η δεξια λωρίδα αποτελεί χώρο άναρχης στάθμευσης, μένει μια μόνο λωρίδα από τις τρεις που διαθέτει η λεωφόρος Χατζηκυριακού... Αντιλαμβάνεστε την κατάσταση και την επικινδυνότητα στο συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί πλέον παγίδα θανάτου για διερχόμενους περαστικούς-ιδίως ηλικιωμένους, ΙΧ και μοτοσικλέτες.

Και όλα αυτά λίγα μέτρα από τις διαβάσεις των περαστικών!

Πρόκειται για εγκληματική αμέλεια ή αδιαφορία για την κείμενη νομοθεσία.

Κάποιος θα πρέπει να επιβάλλει το νομό γιατί οι κκ του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ δε φαίνεται να συμμορφώνονται, αντιθέτως γίνονται ολοένα και πιο προκλητικοί.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ: Στη δεξιά λωρίδα, στην είσοδο ακριβώς του σούπερ μάρκετ, υπάρχει χώρος στάθμευσης για τα φορτηγά του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ.

s1

s2

s3

s4

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ: Κίνδυνος για πρόκληση τροχαίου στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ (Φωτο)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Θα θρηνήσουμε θύματα με ευθύνη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην Χατζηκυριακού