Ο «Πειραιώτης» Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Ελληνιάδης άνοιξε μαγαζί… στη Γλυφάδα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι προφανώς και είναι δικαίωμα του καθενός να δραστηριοποιείται επαγγελματικά-επιχειρηματικά σε όποια περιοχή της Ελλάδας επιθυμεί!

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ όμως, θα αναφερθούμε στον πολυευεργετημένο από τη θητεία του στον Ολυμπιακό Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει τις επιχειρηματικές του ικανότητες, όχι στον Πειραιά… αλλά στη Γλυφάδα!

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Πειραιώτες στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές, τίμησαν και εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο τον Σταύρο Ελληνιάδη, ο οποίος διεκδίκησε την ψήφο τους με τη «φανέλα» του Ολυμπιακού.

Το ερώτημα λοιπόν που τίθεται είναι, γιατί ο Ολυμπιακός και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Σταύρος Ελληνιάδης, δεν επέλεξε το μεγάλο λιμάνι για να επιχειρήσει, δεδομένου ότι η πόλη βρίσκεται σε ανοδική τροχιά σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη;

Το ερώτημα που τίθεται δηλαδή είναι αμιγώς πολιτικό!

Και μιας και ο κ. Ελληνιάδης δεν αποφάσισε να ανοίξει πχ ένα εργοστάσιο, οπότε και θα ήταν αυτονόητο ότι δε θα το έπραττε στον Πειραιά, ειλικρινά δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιο λόγο δεν προτίμησε τον «μεταμορφωμένο» σύμφωνα με τα στελέχη της Δημοτικής του Αρχής Πειραιά!

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει άραγε ο Σταύρος Ελληνιάδης προς τους Πειραιώτες, δημότες και επιχειρηματίες;

Και αναφερόμαστε στον Δημοτικό Σύμβουλο Σταύρο Ελληνιάδη!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ…

Αναρωτιόμαστε, ποιο είναι το μήνυμα που στέλνουν στους Πειραιώτες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Γιάννη Μώραλη, όταν γεμάτοι καμάρι, φωτογραφίζονται στη νέα επιχείρηση του συναδέλφου τους Σταύρου Ελληνιάδη στη Γλυφάδα;

Μήπως ότι είναι προτιμότερο να μετακομίσουμε στη Γλυφάδα;

Μήπως ότι οι συνθήκες που επέχει εξασφαλίσει ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου για τους Δημότες και τους Επιχειρηματίες είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με τον Πειραιά; (καθαριότητα, υπηρεσίες, δημοτικά τέλη κλπ).

Μήπως ότι σνομπάρουν – αφού πρώτα υφάρπαξαν την ψήφο τους – τους Πειραιώτες και τον Πειραιά;

Μήπως δεν αντέχουν πια ούτε εκείνοι τον Πειραιά με τα αιώνια έργα του ΤΡΑΜ και του ΜΕΤΡΟ, με τα σκουπίδια, με το κυκλοφοριακό, με τα χιλιάδες άλυτα προβλήματα της καθημερινότητας;

Μήπως τελικά ο Πειραιάς για κάποιους εκ των Δημοτικών Συμβούλων του δε σημαίνει τίποτα στην πράξη;

Και το λέμε αυτό γιατί εμείς όπως και οι περισσότεροι Πειραιώτες – στη θεωρία και στην πράξη – αποδεικνύουμε καθημερινά την μεγάλη μας αγάπη για την πόλη μας ακόμα και αν «ματώνουμε» επαγγελματικά ή συναισθηματικά από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τα τελευταία χρόνια!

Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι ο Σταύρος Ελληνιάδης, δεν υπήρξε και από τις πρωτοκλασάτες προσωπικότες-φίρμες του Ολυμπιακού, παρόλα αυτά ευεργετήθηκε τα μάλα.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι μερικοί εκ των εικονιζόμενων δε φημίζονται για την εργατικότητα και την πλούσια εργασιακή τους εμπειρία, τόσο στον Πειραιά όσο και εκτός «συνόρων» Πειραιά!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Και βέβαια δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στην έντονη αντίθεση που δημιουργείται από την παραπάνω εικόνα, σε όλα τα επίπεδα, όταν μας έρχεται στο μυαλό, ότι ένας γνήσιος Πειραιώτης, ένας από τους κορυφαίους εφοπλιστές στον κόσμο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει επιλέξει για έδρα των επιχειρήσεών του τον Πειραιά (θα μπορούσε να έχει διαλέξει οποιαδήποτε γωνιά της γης)… την ίδια ώρα που ένας Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά που εκλέχθηκε με το άρμα του Προέδρου του Ολυμπιακού, επιλέγει για έδρα της καφετέριάς του τη Γλυφάδα και όχι τον Πειραιά (Τρούμπα, Καστέλλα, Πασαλιμάνι κλπ).

Την απάντηση βέβαια σε όλους αυτούς θα την δώσει ο Πειραϊκός λαός, ο οποίος καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από όσα κάποιοι νομίζουν.

Εμείς να ευχηθούμε παρόλα αυτά καλές δουλειές στον Σταύρο Ελληνιάδη τόσο για εκείνον και την οικογένειά του όσο και για τους εργαζόμενους που θα απασχολεί στην επιχείρησή του!