ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΛΕΣ: «Μου θυμίζετε κάτι Βλαχοδήμαρχους…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…του Σαράντου Ευσταθόπουλου

Σκληρή αντιπολίτευση από τον Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Τάσο Κάρλε, ο οποίος επανήλθε δυναμικά μετά απο διάστημα μερικών μηνών στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, λόγω ενός προβλήματος υγείας.

Ο Τάσος Κάρλες, προσκομίζοντας στοιχεία των οικονομικών υπηρεσιών, αποκαθήλωσε την δήθεν επιτυχημένη οικονομική πολιτική της Δημοτικής Αρχής Μώραλη… Αξίζει να σημειωθεί ότι τα στοιχεία αυτά δεν αμφισβήτησε ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος Πειραιά!

Ο κ. Κάρλες αναφέρθηκε διεξοδικά – δανειζόμενος τη φωνή της έμπειρης Δημοτικής Συμβούλου Λίτσας Σαρρή λόγω του προβλήματος που έχει – στα οικονομικά θέματα του Δήμου Πειραιά, τα οποία γνωρίζει όσο κανείς άλλος, ενώ τα αίματα άναψαν όταν έκανε αναφορά σε Βλαχοδήμαρχους, που προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους Δημότες τους για να φανούν ικανοί και άξιοι!

Μάλιστα ο κ. Κάρλες, έκανε λόγο και για φαινόμενα αλαζονείας στη Δημοτική Αρχή, αναφερόμενος προφανώς σε Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν χάσει προ πολλού το μέτρο…

Ο Γιάννης Μώραλης, απαντώντας επί προσωπικού – χωρίς βέβαια να υπάρχει λόγος καθώς δεν έγινε καμία ονομαστική αναφορά από τον κ. Κάρλε στο πρόσωπό του – υπεραμύνθηκε των χαρακτηρισμών »βλαχοδήμαρχος» και »αλαζόνας», συγκρίνοντας τον εαυτό του με τον πρώην Δήμαρχο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Επί της ουσίας βέβαια δεν απαντήθηκε τίποτα από τον Δήμαρχο Πειραιά, τόσο σε σχέση με την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για τα σκουπίδια στον Πειραιά, όσο και για την συμπεριφορά του Δημοτικού του Συμβούλου ο οποίος υβρίζει και απειλεί δημόσια Πειραιώτες και Πειραιώτισσες, τον οποίο καλύπτει προφανώς στο ακέραιο, υιοθετώντας εμμέσως αυτές τις συμπεριφορές!