ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας «άδειασε» τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη – Τι συμβαίνει;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μόνο βέβαιο είναι ότι κάποιος δε λέει την αλήθεια στους Πειραιώτες!

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης υποστήριζε τόσες μέρες ότι είναι με δεμένα τα χέρια, για το θέμα των απορριμμάτων, καθώς επρόκειτο για πανελλαδική απεργία των εργαζομένων καθαριότητας!

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ… ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ!

Αυτό γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, οπότε και έκανε δημόσια την εμφάνισή του ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης, μέσω των κοινωνικών δικτύων και ο οποίος απαντώντας στον Εκδότη του Piraeuspress.gr, υποστήριξε ότι οι Εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν καθώς ΔΕΝ απεργούσαν, αλλά είχαν κάνει κατάληψη!!!

Κοινώς, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά, άδειασε τον Δήμαρχο Πειραιά, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα!

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Οι Πειραιώτες θέλουμε να γνωρίζουμε τελικά ποιος από τους δυο μας λέει την αλήθεια!

Εκτός αν μας κοροϊδεύουν και οι δυο…

Και να μάθουμε από τα επίσημα χείλη του Δημάρχου το εάν θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι της καθαριότητας, για τις ημέρες που απείχαν από τα καθήκοντά τους, παίζοντας με τη δημόσια υγεία των Πειραιωτών!

Βεβαίως, αν ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Ανδρέας Βεντούρης είπε ψέματα, τίθεται σοβαρό ζήτημα στη Δημοτική Αρχή του Γιάννη Μώραλη.

Εκτός και αν ο Αντιδήμαρχος είπε την αλήθεια… σε βάρος του Δημάρχου του!

Αναμένουμε μια επίσημη ενημέρωση αυτή τη φορά για το τόσο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει, από τον ίδιο τον Γιάννη Μώραλη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ: Στον Πειραιά δεν είχαμε απεργία, είχαμε κατάληψη – Κανονικά θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι!