ΒΟΜΒΑ: Ούτε μια πρόσληψη από τις 35.000 που είχε υποσχεθεί ο Γιάννης Μώραλης – Στο τηλέφωνο συκοφαντούν το Piraeuspress.gr !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 
Ουσιαστικά είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός "και κερατάς και δαρμένος"!
 
Δηλαδή και δεν έχουν προχωρήσει σε άνοιγμα θέσεων εργασίας όπως υποσχέθηκαν προεκλογικά (35.000 νέες θέσεις εργασίας είχαν υποσχεθεί) και συκοφαντούν το Piraeuspress.gr στους Πειραιώτες που καλούν εναγωνίως στο Γραφείο Δημάρχου για μια θέση εργασίας.
 
Όπως αντιλαμβάνεστε, όσοι ψηφίσατε την παράταξη Μώραλη επειδή θα άνοιγε 35.000 νέες θέσεις εργασίας... Την πατήσατε!
 
Επρόκειτο για ένα ακόμα πολιτικό ψέμα τεραστίων διαστάσεων!
 
Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από τις απαντήσεις των γραμματέων του Δημάρχου Πειραιά.
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

Μάλιστα, όπως μας ενημέρωσε ο κ. Γεωργίου, ο οποίος κάλεσε στο γραφείο Δημάρχου Πειραιά για να ενημερωθεί σχετικά με τις νέες θέσεις εργασίας, η απάντηση της κυρίας που το σήκωσε - αφού πρώτα του πήρε τα στοιχεία (φακέλωμα κανονικό) -  ήταν ότι το Piraeuspress.gr έχει προσωπικό πρόβλημα με τον Δήμαρχο Πειραιά και τον συκοφαντεί ασκώντας κριτική με ψευδή στοιχεία!

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

 
Αλήθεια κύριε Μώραλη, η απάντηση της στενής σας συνεργάτιδος σας βρίσκει σύμφωνο;
 
Θεωρείτε ότι συκοφαντούμε εσάς και τη Δημοτική Αρχή;
 
Αν ναι, παρακαλούμε άμεσα να μας επιδείξετε ένα συκοφαντικό δημοσίευμα που έχει αναρτηθεί στο Piraeuspress.gr και αφορά στο πρόσωπό σας.
 
Αλλιώς η εν λόγω συνεργάτιδά σας θα κληθεί να απολογηθεί για τις απαντήσεις που δίνει στους Πειραιώτες, δυσφημίζοντας και λασπολογώντας έναντι του μεγαλύτερου ενημερωτικού μέσου του Πειραιά.
 
ΟΙ 35.000 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
 

18944496_10213099337343029_1015997744_n

 
Και επειδή τον πειραϊκό λαό που σας εξέλεξε Δήμαρχο τον απασχολεί εάν και πότε θα ανοίξουν οι χιλιάδες θέσεις εργασίας που τους υποσχεθήκατε, παρακαλούμε δώστε ένα χρονοδιάγραμμα, γιατί ήδη ολοκληρώθηκα τα 3 από τα 5 χρόνια της θητείας σας !
 
Αρκεί βέβαια να πούμε την αλήθεια αυτή τη φορά... Όχι σαν την πρόβλεψη για το ΤΡΑΜ πχ!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: