ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δείτε τα αποτελέσματα του Ελέγχου για τα νερά της Πλατείας Αλεξάνδρας… από Ιδιωτικό Χημικό Εργαστήριο !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Με καθυστέρηση σχεδόν μιας εβδομάδας και ύστερα από την δημοσίευση της πρόθεσης του Εκδότη του Piraeuspress.gr να αποστείλει εξώδικο στη Δημοτική Αρχή Μώραλη, σχετικά με το μείζον θέμα που προέκυψε για τα νερά της Πλατείας Αλεξάνδρας και της Μαρίνας Ζέα, όπου βούτηξαν τα Πειραιωτάκια, εμφανίστηκε ως εκ θαύματος ο πολυπόθητος έλεγχος!

Και για μαντέψτε! Ο έλεγχος φυσικά έγινε από ιδιώτη και με ημερομηνία 24/5 !!!

Τώρα, το γιατί επί μια εβδομάδα δε δημοσιευόταν από τον Δήμαρχο Πειραιά ο εν λόγω έλεγχος είναι άλλο ζήτημα.

Όσο για τους "Πειραιώτες" που εκλέχθηκαν στο παρά πέντε και νομίζουν ότι είναι διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, να γνωρίζουν ότι πρέπει να ανάβουν μια λαμπάδα στο μπόι του Βαγγέλη Μαρινάκη καθημερινά, γιατί αλλιώς στον Πειραιά δε θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους... Όπως λέμε εμείς οι γνήσιοι Πειραιώτες που γεννηθήκαμε, μένουμε και εργαζόμαστε στον Πειραιά.

Μιλάμε για εκείνους που αναφέρθηκαν με απαξίωση στο ρεπορτάζ μας, λέγοντας ότι το κάναμε για λίγα κλικ.

Αν ήξεραν τα στοιχειώδη από διαδίκτυο, θα έβλεπαν με τα μάτια τους ότι το θέμα αναγνώστηκε από δεκάδες χιλιάδες Πειραιώτες, για αυτό άλλωστε έσπευσε και ο Δήμαρχος Πειραιά να δώσει τη δική του εξήγηση για τον βάλτο που απεικονίζεται στην αποκλειστική φωτογραφία του Piraeuspress.gr !

18788344_10213005461796199_206009700_n

nera2

Μάλλον οι λογογράφοι του Δημάρχου Πειραιά, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των ΝΠΔΔ, θα πρέπει πριν γράψουν κάτι, αφενός να φροντίζουν να ενημερώνονται και αφετέρου να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί εκθέτουν τον πολιτικό και φυσικό τους προϊστάμενο ανεπανόρθωτα!

Τα αποτελέσματα των ελέγχων που δημοσιεύτηκαν λοιπόν, από ιδιωτικό κέντρο ελέγχων, με μια εβδομάδα καθυστέρηση, αφορούν μόνο στην Πλατεία Αλεξάνδρας και όχι στη Μαρίνα Ζέας.

Το πιθανότερο είναι βέβαια την ερχόμενη εβδομάδα να δούμε και ένα χαρτί και για τα νερά της Μαρίνας Ζέας.

Δε θα εκπλαγούμε όμως ακόμα και αν η Δημοτική Αρχή Μώραλη τοποθετήσει με δική της πρωτοβουλία και βάσει των δικών της ελέγχων, Γαλάζια Σημαία, σε όλες τις παραλίες του Πειραιά!

ΕΡΩΤΗΜΑ: Αλήθεια, αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, αφού είχατε τέτοια ακλόνητα στοιχεία για την καταλληλότητα των θαλασσών του Πειραιά, με εντυπωσιακά μάλιστα αποτελέσματα, όπως βλέπουμε στον έλεγχο που δημοσιοποιήσετε, γιατι δεν καταθέσατε ένσταση ώστε να διεκδικήσουμε τη Γαλάζια Σημαία και για τον Πειραιά μας;

Τώρα ανοίγουν οι ασκοί του αιόλου για τις θάλασσες του Πειραιά και τους ελέγχους που δημοσιοποιεί ο καθένας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που του αναλογεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 2017: Αφήνουν τα παιδάκια να βουτήξουν στον βούρκο της Πλατείας Αλεξάνδρας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ: Τα νερά έχουν ελεγχθεί πριν βουτήξουν τα παιδιά !

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Αυτή είναι η "ελεγμένη" θάλασσα που άφησε η Δημοτική Αρχή Μώραλη τα παιδιά να βουτήξουν!

ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Η Περιφέρεια Πειραιά να δώσει τα αποτελέσματα από τα δείγματα σε Μαρίνα Ζέας & Πλατεία Αλεξάνδρας που δε δημοσιοποιεί ο Δήμαρχος Πειραιά!

ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Είπε ΨΕΜΑΤΑ στον Πειραϊκό λαό ο Γιάννης Μώραλης για τους Ελέγχους;