ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ: Απάντηση της ΔΑΠ στις καταγγελίες της ΠΑΣΠ για ξυλοδαρμό φοιτητή από τον Βασίλη Βρούτση

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μεγάλη αναταραχή έχει προκύψει από την επίσημη καταγγελία της ΠΑΣΠ ΠΑΠΕΙ, για εμπλοκή του υιού Βρούτση, σε υπόθεση ξυλοδαρμού φοιτητή, όπως πρώτο αποκάλυψε το Piraeuspress.gr.

Η ΔΑΠ του Πανεπιστημίου Πειραιά, απαντά μέσω του Piraeuspress.gr στις καταγγελίες της ΠΑΣΠ, κατηγορώντας τα στελέχη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ότι παραποιούν την αλήθεια, δεδομένης της συντριπτική ήττας που θα γνωρίσουν στις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του Προέδρου της ΔΑΠ ΠΑΠΕΙ, κάνει λόγο για τραμπουκισμούς των φοιτητών της ΠΑΣΠ εις βάρος των φοιτητών της ΔΑΠ!

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΔΑΠ ΠΑΠΕΙ: 

''Με αφορμή ένα δημοσίευμα που διακινεί η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Πανεπιστήμιο μας (ΠΑΣΠ) και κάνει λόγο για βίαια επεισόδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαϊου, έχουμε να δηλώσουμε πως:

Εδώ και έξι (6) ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα μέλη της ΠΑΣΠ, τραμπουκισμοί και βιαιότητες εις βάρος των μελών μας και της οργάνωσης μας με καταστροφές προεκλογικού υλικού και της υλικοτεχνικής μας υποδομής, άνευ λόγου και αιτίας.

Οι επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 24 Μαϊου, και τα διαφαινόμενα αρνητικά αποτελέσματα της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τα μέλη της ΠΑΣΠ σε βανδαλισμούς και χειροδικίες.

Σήμερα συνέβη ακόμα ένα τραγικό περιστατικό. Χωρίς λόγο και αιτία, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, συνέχισαν το «συνδικαλιστικό» τους έργο παρενοχλώντας τα μέλη μας και τους φίλα προσκείμενους, στην οργάνωση μας, φοιτητές.

Η στοχοποίηση δε, του στελέχους μας Βασίλη Βρούτση και της οικογένειας του μόνο αποτροπιασμό και θλίψη προκαλεί για το ήθος και τα νέα μυαλά της ΠΑΣΠ. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό και ευγενικό παιδί και καλό φοιτητή!

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως:

  • Η λάσπη, η παραποίηση της αλήθειας και οι συκοφαντίες έχουν και ένα όριο!
  • 42 χρόνια, η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τι σημαίνει ΔΑΠ και ποια η προσφορά της στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
  • Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα σε όλες τις μορφές της και από όπου κι αν προέρχεται!

Σε κάθε περίπτωση, σε 7 ημέρες έχουμε φοιτητικές εκλογές και όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε τις σκοπιμότητες της συγκεκριμένης «καταγγελίας» της ΠΑΣΠ.

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη δύναμη και θα συνεχίσει να αποτελεί την μοναδική δημοκρατική οργάνωση μέσα στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ!

Ο Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ.

Δημαράκης Σαράντος''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΠΕΙ: Η ΠΑΣΠ καταγγέλει τον γιο του Γιάννη Βρούτση για εμπλοκή σε ξυλοδαρμό φοιτητών!