ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ: Αποχώρηση “μεγαλογιατρών” και προβλήματα στη λειτουργία!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε στο PIRAEUSPRESS.gr σχετικά με το άλλοτε κραταιό ιδιωτικό νοσοκομείο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ, μόνο καλές δεν είναι!
 
Κλίμα φόβου και ανασφάλειας επικρατεί στους διαδρόμους του Ιδιωτικού Θεραπευτηρίου, μετά τη διαρροή των πληροφοριών για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών σε "ξένους επενδυτές"!
 
Ο πανικός έχει κυριεύσει τόσο τους νέους εργαζόμενους που ζουν τις τελευταίες ημέρες υπό την απειλή της απόλυσης (καθώς διαχέεται η πληροφορία για πλήρη αναδιάρθρωση των δομών λειτουργίας) όσο και τους αποκαλούμενους "μεγαλογιατρούς"!
 
Μάλιστα, πηγή μας από δημόσια αρχή του Πειραιά, μας ανέφερε ότι έχει κατατεθεί και αίτημα συνταξιοδότησης από συγκεκριμένο μεγαλογιατρό!
 
Ενώ, πάλι σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, άλλοι μεγαλογιατροί, ήδη συζητούν με μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της ευρύτερης περιοχής.
 
Το κλίμα αποσύνθεσης που επικρατεί, φαίνεται να περνά και στους ασθενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο και κάνουν λόγο για ένα "άλλο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ" από αυτό που ήξεραν.
 
Είναι δεδομένο, ότι μέχρι να ξεκαθαριστεί εντελώς το τοπίο, σχετικά με το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Νοσοκομείου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ αλλά και τη νέα στρατηγική της διεύθυνσης, η πτωτική πορεία θα συνεχίζεται, με απόλυτη ευθύνη της παρούσας διοίκησης, προσθέτοντας έτσι νέα προβλήματα στα ήδη υπό άρχοντα σοβαρά οικονομικά προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ήδη το νοσοκομείο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: