ΝΔ Α ΠΕΙΡΑΙΑ: Μπαλάκι έχουν κάνει τον Μιχάλη Δαβάκη – Τον έχουν ταράξει στο δούλεμα Μιχαλολιάκος & Σπανάκης!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτό που συμβαίνει στη ΝΔ της Α Πειραιά πραγματικά δεν έχει προηγούμενο!
 
Βέβαια ισχύει και το ρητό "τα θέλει ο κ@@@@ τους", αλλά ειλικρινά δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό πώς ένας νέος, μορφωμένος και καλλιεργημένος επιστήμονας, μπορεί εν έτει 2017 να γίνεται μπαλάκι μεταξύ παραγόντων που του δίνουν υποσχετικές δίχως αντίκρυσμα !
 
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΒΑΚΗ
 
Πρόκειται για έναν νέο και αξιόλογο δικηγόρο, στέλεχος της ΝΔ και μέλος της γνωστής μανιάτικης οικογενείας.
 
Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές κατήλθε με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν κατάφερε να εκλεγεί αλλά ήταν 3ος επιλαχών του συνδυασμού.
 

Σήμερα, μετά την παραίτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου και τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Βουγιουκλάκη, είναι ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, ο Μιχάλης Δαβάκης ήταν υποψήφιος με τον Γιάννη Μίχα, πολιτικό αντίπαλο του Βασίλη Μιχαλολιάκου τότε!
 
Όμως, φαίνεται πως κάποιοι "πατούν" πάνω στις φιλοδοξίες (μικρές ή μεγαλύτερες) του νεαρού δικηγόρου, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις δικές τους ανάγκες και έχοντάς τον στο "περίμενε"!
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΑΚΗΣ
 
Ο "καθαιρεμένος" Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ Βασίλης Σπανάκης, ήταν ο πρώτος που έβαλε σε αυτό το γαϊτανάκι τον Μιχάλη Δαβάκη, τάζοντάς του - χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα επ' αυτού - μια θέση στο ψηφοδέλτιο της Α Πειραιά!
 
Και βέβαια, όπως θα πάθαιναν οι περισσότεροι, έτσι και ο άπειρος πολιτικά δικηγόρος "τσίμπησε"...
 
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
 
Από την άλλη μεριά, ο τ. Δήμαρχος Πειραιά, έχει επίσης στο περίμενε τον νεαρό δικηγόρο, τάζοντάς του ότι θα πείσει τον Γιώργο Σιγάλα να παραιτηθεί από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, για να εισέλθει εκείνος... Και φαίνεται πως και εδώ "τσίμπησε" ο Μιχάλης Δαβάκης!
 
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
Ο Μιχάλης Δαβάκης λοιπόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φέρεται τους τελευταίους μήνες να πηγαινοέρχεται μεταξύ των γραφείων Σπανάκη και Μιχαλολιάκου προκειμένου να πάρει κάτι από αυτά που του υπόσχονται... Αλλά "ουκ αν λάβει παρά του μη έχοντος" !
 
Συνομιλώντας με παράγοντα της ΝΔ που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Πειραιά, μας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "όλα έχουν την εξήγησή τους, άλλωστε η σχέση Μιχαλολιάκου-Κατσαφάδου-Σπανάκη είναι γνωστή τοις πάσι... Το ίδιο και η στρατηγική που ακολουθούν μέχρι τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές" !