Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παρουσίασε το βιβλίο του στον Πειραιά και ήταν όλοι εκεί! (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο κατάμεστο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, παρουσίασε το βιβλίο του "Το ζεϊμπέκικο του νικητή" ο Πειραιώτης Δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

 

 
Το πάνελ της παρουσίασης - πέραν του Κώστα Χαρδαβέλλα - αποτελούνταν από το γιο του Δημοσιογράφου και συγγραφέα του βιβλίου Κωνσταντίνο Χαρδαβέλλα, από τον Γενικό Γραμματέα των Παλαίμαχων του Ολυμπιακού Αντώνη Γλύκα και από τον δημοσιογράφο-στιχουργό-μουσικό παραγωγό και αδελφικό φίλο του Δημοσιογράφου Αντώνη Ανδρικάκη.
 

 

parousiasipp

 
Το Piraeuspress.gr ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από την όμορφη βραδιά.
 
Ξεχωριστά στιγμιότυπα της βραδιάς ήταν η απονομή του κυπέλλου των παλαίμαχων του Ολυμπιακού στον Κώστα Χαρδαβέλλα, για τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Καρκίνο όπως επίσης και η στιγμή που ο Κώστας Χαρδαβέλλας και ο Αντώνης Ανδρικάκης σηκώθηκαν για να πάρουν την ευχή του Μητροπολίτη Πειραιώς.
 

 
Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε όλες τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς από τη χθεσινή εκδήλωση, μα αξίζει να ακούσετε οπωσδήποτε την ομιλία του Κώστα Χαρδαβέλλα-ο οποίος και καταχειροκροτήθηκε, η οποία θεωρούμε ότι θα πρέπει να παίζει στα Αντικαρκινικά Νοσοκομεία της χώρας!
 
Ξεχώρισαν οι παρουσίες των:
Γεωργίας Γεννιά Βουλευτού Α Πειραιά, Αντιπεριφερειαρχών Πειραιά & Νήσων κ.κ. Γαβρίλη και Χατζηπέρου, Γιώργου Δαβάκη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Κυριάκου Σιγαλάκου Αντιδημάρχου Πειραιά, Χρήστου Πάλλη τ. Δημάρχου Μεθάνων και τ. Προέδρου ΕΟΤ, Υποδιοικητή Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας κ. Κούρλα, τ. Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά & τ. Διοικητή ΕΟΠΠΕΠ Γιάννη Βουτσινά, Τομεάρχη ΑΝΕΛ Α & Β Πειραιά Ιωακείμ Παπάκη, Κοινοτικού Συμβούλου Πειραιά Ιωάννη Αλιφραγκή,Λάζαρου Παπαζαφείρη Δημοτικού Υπαλλήλου που συνέδραμε στην ομαλή λειτουργία της εκδήλωσης, παλαίμαχων Ολυμπιακού, καλλιτεχνών κ.κ. Βενετσάνου και Πετρόπουλου, Εκδότη Piraeuspress.gr και προσωπικού φίλου του Κώστα Χαρδαβέλλα Σαράντου Ευσταθόπουλου και πολλών ακόμα.
 

ppxarda

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ 

[iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24wro%2Fvideos%2F1249398671811847%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true" ] [iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FPEIRAIAS%2Fvideos%2F10155034394089282%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true" ]