Ο ΦΟΙΒΟΣ Καμινίων έκοψε την πίτα και ήταν όλοι εκεί! (φωτορεπορτάζ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο ιστορικός σύλλογος των Καμινίων ΦΟΙΒΟΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου, στην οδό Κιθαιρώνος.

Και ήταν όλοι εκεί. Μέλη και φίλοι του Συλλόγου, αιρετοί άρχοντες, εκκλησία!

Η αίθουσα του ΦΟΙΒΟΥ κατάμεστη (μας θύμισε παλιές καλές εποχές όταν ο σύλλογος έσφυζε από ζωή!).

Παράλληλα με τις ομιλίες και την κοπή της πίτας, έπαιζε και βίντεο με φωτογραφίες από στιγμές της "οικογένειας" του ΦΟΙΒΟΥ, που αισίως έκλεισε φέτος τα 60 χρόνια ζωής!

Την εκδήλωση άνοιξε ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Ιωάννης Κασβίκης. Αφού προσφώνησε έναν έναν τους επίσημους προσκεκλημένους κάλεσε στο βήμα την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δήμητρα Γκλεζάκου.



Η Πρόεδρος του ΦΟΙΒΟΥ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενη επιγραμματικά στις προσπάθειες του Συλλόγου προκειμένου να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα κοινωνικά δρώμενα όχι μόνο των Καμινίων αλλά και ολόκληρου του Πειραιά.


Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Καμινίων.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι Βουλευτές Α' Πειραιά & Νήσων Κώστας Κατσαφάδος και Παναγιώτης Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Πειραιά Γιάννης Μελάς, Χαράλαμπος Τουμπέκης, Σαράντος Ευσταθόπουλος (πρ. Πρόεδρος του ΦΟΙΒΟΥ), Αμαλία Φύκια, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος του ΦΟΙΒΟΥ Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο υπ. Δήμαρχος Πειραιά Αντώνης Καλογερόγιαννης και η Πρόεδρος της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά και μέλος του ΦΟΙΒΟΥ Κατερίνα Γαρδούνη και η πρ. Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ' Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά Λίτσα Βαμβακά.

Παρών επίσης ο επίτιμος Πρόεδρος και ιστορικό μέλος του ΦΟΙΒΟΥ κ. Γιάννης Κοροβίλας, όπως και ο κ. Γιώργος Οικονόμου πρ. Γεν. Γραμματέας και σημαντικός υποστηρικτής του ΦΟΙΒΟΥ.



@ Τα συγχαρητήριά μας τόσο στην Πρόεδρο όσο και σε ολόκληρο το Δ.Σ. του Συλλόγου για την προσπάθεια που καταβάλουν και βεβαίως για την άκρως πετυχημένη εκδήλωση!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ