ΠΡΟΣΟΧΗ: ”Ματάκιας” στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αποκλειστικό ρεπορτάζ του Piraeuspress.gr προκαλεί ανησυχία στα ζευγαράκια που επιλέγουν το καλύτερο μπαλκόνι της Αττικής για να χαζέψουν τη θέα της Νοτιοανατολικής Αττικής από ψηλά!

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό εδώ και δεκαετίες, πως η όμορφη θέα και η ησυχία του λόφου του Προφήτη Ηλία στον Πειραιά, ήταν ανέκαθεν πόλος έλξης για τα νέα και όχι μόνο ζευγαράκια.

Είτε για έναν περίπατο στο δασάκι είτε για να απολαύσουν την όμορφη θέα πίσω από το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, καθισμένοι στο αυτοκίνητό τους.

Ο ΜΑΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει την εμφάνισή του ο αποκαλούμενος και ''ματάκιας'' του Προφήτη Ηλία, ο οποίος συστηματικά, παρακολουθεί τα ζευγαράκια, προσπαθώντας να μη γίνει αντιληπτός.

Ο ''ματάκιας'' του Προφήτη Ηλία, παρκάρει το αυτοκίνητό του λίγο πιο πάνω από το Βεάκειο και με κινήσεις κομμάντο στην κυριολεξία-ακόμα και έρποντας εντός του χώρου του Βεάκειου Θεάτρου, σύμφωνα με μαρτυρίες-επιλέγει το σημείο με την καλύτερη θέα, όχι στη θάλασσα, αλλά στα ζυεγαράκια!

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Καλό θα ήταν, να δραστηριοποιηθεί άμεσα η ΕΛΑΣ, γιατί δε θέλεικαι πολύ τέτοιες καταστάσεις να ξεφύγουν εκτός ελέγχου.

Ουκ ολίγες φορές έχουμε διαβάσει ειδήσεις όπου ο ''δράστης'' γίνεται αντιληπτός και πάνω σε λογομαχία γίνεται το μοιραίο!

Επίσης, ουδείς μπορεί να είναι βέβαιος για τις ορέξεις του ηδονοβλεψία...

Καλό θα είναι να αναπαράξουμε όλοι οι Πειραιώτες αυτή την είδηση και να έχουμε τα μάτια μας 14!

Σε περίπτωση που αντιληφθούμε κάτι ύποπτο, καλούμε αμέσως την Αστυνομία και σε καμία περίπτωση δεν επιχειρούμε να λύσουμε μόνοι μας το ''πρόβλημα'', διότι δε γνωρίζουμε αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος φέρει πάνω του ελαφρύ ή βαρύ οπλισμό.