Άγιος Δημήτριος σε Ταμπούρια και Νέο Φάληρο – Πανηγυρικός Εσπερινός (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Piraeuspress.gr βρέθηκε στον πανηγυρικό εσπερινό που τελέστηκε στους δυο Ιερούς Ναούς του Πειραιά που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

Στον Άγιο Δημήτριο Νέου Φαλήρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιά κ. Σεραφείμ, ενώ πλήθος πιστών Πειραιωτών έδωσαν το παρών για ακόμη μια χρονιά, όπως θα δείτε και στις φωτογραφιές που ακολουθούν.

 

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ

Στον Άγιο Δημήτριο Ταμπουρίων χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, δεδομένης και της παρουσίας στον ναό της "Κυράς των Κυκλάδων", της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, της οποίας το προσκύνημα θα συνεχιστεί για 3 ημέρες παραπάνω σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό, ύστερα από τη γενναιόδωρη απόφαση του Μητροπολίτη Παροναξίας και του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Προσκυνήματος στην Πάρο.

Χιλιάδες πιστοί από τον Πειραιά και όχι μόνο, προσήλθαν και την παραμονή της εορτής του Αγίου Δημητρίου στο ναό, για να προσκυνήσουν τόσο τον Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο που τιμάται αυτές τις μέρες, όσο και την Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής, που μας κάνει την τεράστια τιμή να παραμένει για τόσες μέρες στον Πειραιά.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο με την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παροναξίας κ. Καλλινίκου στο Ναό:

[g_youtube v="aFMtpmcj6S0"]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: