ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ: Συνελήφθη ο καταζητούμενος – συνεργός του Αρμπέρ Μπάκο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνελήφθη ο καταζητούμενος Όλντι», συνεργός του Αρμπέρ Μπάκο, που τον Νοέμβριο του 2014 είχε ανοίξει πυρ σε μπαρ στο Μικρολίμανο με απολογισμό 15 τραυματίες.

Μάλιστα, μαζί με τον αδίστακτο κακοποιό είχε πάρει μέρος σε τρεις ένοπλες επιθέσεις σε Μεταξουργείο, Αγ. Παντελεήμονα και Ομόνοια, όπου είχε τραυματιστεί θανάσιμα 43χρονος πελάτης του καταστήματος. Γενετικό υλικό του είχε ταυτοποιηθεί και σε ληστεία γνωστούθ δικηγόρου στην Πεντέλη, για την οποία αρχικά συλληφθεί λάθος δράστες.

Ο Shushari Glajdol ηλικίας 34 ετών από την Αλβανία ή Olti Dulce όπως ήταν το όνομα που χρησιμοποιούσε συνελήφθη στις 31 Αυγούστου στον συνοριακό σταθμό Gueshevo της Βουλγαρίας. Ο επικίνδυνος κακοποιός εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα προκειμένου να φυλακιστεί. Γενετικό του υλικό είχε εντοπιστεί σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, στο οποίο ο Αρμπέρ Μπάκο είχε πάρει το καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ στο κατάστημα επειδή δεν τον είχαν αφήσει να προσφέρει ποτό σε μια κοπέλα όπως είχε ισχυριστεί. Επίσης, γενετικό του υλικό είχε βρεθεί σε αποτσίγαρο κοντά στον χώρο αιματηρής ενέδρας, που έγινε τον Νοέμβριο του 2014 σε βάρος του δικηγόρου στην Πεντέλη. Για την ληστεία στον δικηγόρο οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει δυο ομογενείς από το Καζακστάν που στην συνέχεια αποδείχτηκε πως δεν είχαν σχέση με την ληστεία.

Ο 34χρονος Aλβανός ήταν ο μοναδικός που παρέμενε ασύλληπτος ο οποίος αρχικά είχε διαφύγει στην Αλβανία και στη συνέχεια πέρασε στην Βουλγαρία