ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πειραϊκή γίνεται πεζόδρομος!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα πλαίσια των ημερών θάλασσας που λαμβάνουν χώρα στο Δήμο Πειραιά, μια άλλη Πειραϊκή θα δουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Πειραιά!

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2016, ο Δήμος Πειραιά, μετατρέπει αύριο Κυριακή 29 Μαΐου, τον κεντρικό δρόμο της Πειραϊκής σε πεζόδρομο από τις 9:00 έως τις 12:00, έτσι ώστε οι δημότες, οι επισκέπτες και οι τουρίστες της πόλης μας, να περιηγηθούν ελεύθερα, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Πειραιά.

Η πεζοδρόμηση θα ξεκινάει από την είσοδο της Μαρίνας Ζέας και θα καταλήγει στον Όρμο της Αφροδίτης.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διασκεδαστικά δρώμενα για τους λιλιπούτειους δημότες, καθώς ξυλοπόδαροι, κλόουν, o Μίκυ και η Μίνυ, θα ψυχαγωγήσουν τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, θα παίξει αγαπημένες μελωδίες στην πλατεία του Ναυτικού Μουσείου, στις 11:00 και στον Όρμο Μπαϊκούτση, στον Όμιλο ερασιτεχνών αλιέων, στις 12:00.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στα Κονώνεια τείχη στις 10.30, από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής Πειραιώς και Νήσων, με αφετηρία την πλατεία Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος.