ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Πρεμιέρα για τις ενδιάμεσες εκπτώσεις με ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ξεκινά σήμερα, Κυριακή 1 Νοεμβρίου, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος στον Πειραιά, η οποία και θα διαρκέσει εώς και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Βάσει του νόμου Ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, προτείνει την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στον Πειραιά την Κυριακή 1η Νοεμβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ.

Κατά την διάρκεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας μειωμένης τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …% έως … %). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, καλεί τους καταναλωτές να επωφεληθούν από τις φθινοπωρινές εκπτώσεις και να επισκεφθούν την αγορά του Πειραιά, που προσφέρει εξυπηρέτηση, ποιότητα και ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές