Ο Πάνος Καμμένος σε γνωστό στέκι του Πειραιά (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στιγμές ξεκούρασης με φίλους και συνεργάτες στον Πειραιά για τον Πάνο Καμμένο...

 
Γνωστό στέκι του Πειραιά επέλεξε ο Πάνος Καμμένος, το μεσημέρι του Σαββάτου, για να περάσει λίγες ώρες χαλάρωσης με φίλους και στενούς συνεργάτες.
 
Στο πλευρό του βρέθηκαν η Έλενα Κουντουρα, τ. Υπουργός Πολιτισμου, ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος Γιώργος Ζησιμάτος, η συντονιστική των ΑΝΕΛ στην Α' Πειραιά με συντοντιστή τον Ιωακείμ Παπάκη καθώς και οι πολιτευτές της Α' Πειραιά και Νήσων.
 
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν φυσικά οι εκλογές, η επόμενη μέρα αυτών καθώς και θέματα που αφορούν στον Πειραιά και τα Νησιά.
 

12007139 10207690393760325 263750837 n

 
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ
 
Ο χιουμοριστικός διάλογος ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον συντονιστής της Α' Πειραιά,Ιωακείμ Παπάκη για την μπλούζα του δεύτερου,ήταν αρκετός για να αυξήσει το εύθυμο κλίμα στο τραπέζι.
 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αντιλήφθηκε πως ο στενός του συνεργάτης άλλαξε μπλούζα κατά τη διάρκεια του τραπεζιού και το σχολίασε παίρνοντας την απάντηση από τον ίδιο: " Άλλαξα για να σε κοντράρω στο χρώμα πρόεδρε" κάνοντας έτσι τους πάντες να ξεσπούν σε γέλια.
 

1ZQ

 
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ
 
Δύο ζωγραφιές μικρών παιδιών ήταν αρκετές για να συγκινήσουν τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ.
 
Τα παιδιά είχαν ζωγραφίσει το σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και το έδωσαν στον Πάνο Καμμένο ο οποίος δέχτηκε τις ζωγραφιές με αγάπη.
 

1ZE