ΚΑΜΙΝΙΑ-ΠΑΛΙΑ ΚΟΚΚΙΝΙΑ: Διανομή φρούτων από το Δήμο Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στα γραφεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά στα Καμίνια μπορούν να προσέλθουν οι Δημότες και Κάτοικοι της Παλιάς Κοκκινιάς και των Καμινίων προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν φρούτα από το Δήμο Πειραιά.

 
Η διανομή θα γίνεται από της 8:00 το πρωί έως και τις 14:00 το μεσημέρι στο Στρατόπεδο Παπαδογιώργη στα Καμίνια, όπου και βρίσκονται τα γραφεία της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Πειραιά, από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή.
 
Ο Πρόεδρος Τάσος Πούλος, με τον οποίο επικοινώνησε το Piraeuspress.gr, καλεί τους Δημότες να προσέλθουν στα γραφεία της Κοινότητας, ώστε να παραλάβουν τα φρούτα που εξασφάλισε ο Δήμος Πειραιά για τους πιο αδύνατους οικονομικά συνδημότες μας, όπως επίσης και τους λοιπούς δημότες που έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση, να ενημερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για αυτήν την πρωτοβουλία.
 
Τα Καμίνια και η Παλιά Κοκκινιά αποτελούν μερικές από τις πιο όμορφες φτωχογειτονιές του Πειραιά και ο Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας δίνει πραγματικά αγώνα στο πλάι εκείνων που έχουν την ανάγκη στήριξης.
 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
 

ΥΓ: Θα επανέλθουμε με σχετικό φωτορεπορτάζ από την πλήρη αναμόρφωση της πλατείας στις προσφυγικές πολυκατοικίες της Παλιάς Κοκκινιάς...

Διαβάστε επίσης:

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Δωρεάν διανομή φρούτων σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας