ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: Μεγάλη ποδηλατοβόλτα στους δρόμους του Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή την Κυριακή 31 Μαΐου 2015 ,απο τις 9.00 μέχρι τις 12.30 θα λάβει χώρα μεγάλη ποδηλατοβόλτα στους δρόμους του Πειραιά στα πλαίσια των Ημερών Θάλασσας που διοργανώνονται ως δράσεις κατα τη διάρκεια του εορτασμού της Ευρωπαικής Ημέρας Θάλασσας 2015 .

Σημείο αφετηρίας θα είναι  το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι συμμετέχοντες ποδηλάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία από τις ωραιότερες διαδρομές σε ιστορικά και σύγχρονα σημεία της πόλης του Πειραιά και με θέα τη θάλασσα.

Σημεία όπως είναι το Μικρολίμανο, η Ζέα, το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, το Τελωνείο, το Σηράγγιο Σπήλαιο, το Κονώνειο τείχος, η Πειραϊκή, η σχολή ΝαυτικώνΔοκίμων, το κτίριο Ο.Λ.Π., το Κεντρικό Λιμάνι, το Σιλό και το Ρολόι, το Ελλάς Λίμπερτυ, οι πλωτές δεξαμενές του Βασιλειάδη και δίπλα Ηετιώνεια Πύλη.

Θα συνεχισθεί έως και μετά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, που ήταν τα Λιπάσματα, για να επιστρέψει καταλήγοντας σε σημεία όπου θα πραγματοποιούνται και άλλες εκδηλώσεις δράσεις της διοργάνωσης «Ημέρες Θάλασσας – Πειραιά» οι οποίες θα τρέχουν τόσο μέσα στο λιμάνι, όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ:

1 xart podhl

Διαβάστε επίσης: