ΡΑΛΛΕΙΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Ο Όμιλος Κοκκίνη καταγγέλλει συμφέροντα με ανάρτηση πανό! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ανάρτηση πανό στη συμβολή των λεωφόρων Πειραιώς και Γρηγορίου Λαμπράκη προχώρησε ο Όμιλος Κοκκίνη, που έχει αναλάβει την αποπεράτωση του έργου κατασκευής της Ραλλείου.
 
Μάλιστα καταγγέλλει ευθέως συγκεκριμένα συμφέροντα φωτογραφίζοντας πρόσωπα και πετάει το μπαλάκι στην πολιτεία, καθώς το έργο θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από το 2014!
 
Άραγε κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια ή κάτι άλλο συμβαίνει;
 
Αυτό που μας προβληματίζει (ευχάριστα) είναι το γεγονός ότι ο εργολάβος δείχνει μεγαλύτερο ζήλο και αγωνιστική διάθεση τόσο από την προηγούμενη όσο και από την παρούσα κυβέρνηση.
 
Με ενδιαφέρον αναμένουμε εδώ και καιρό την επίσημη τοποθέτηση του Πειραιώτη Υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα, υπέρμαχου της άμεσης ανακατασκευής της Ραλλείου και μπροστάρη σε όλες τις κινητοποιήσεις εδώ και δεκαετίες!
 
Κύριε Δρίτσα τώρα δεν είστε αντιπολίτευση για να κραυγάζετε μόνο! Τώρα καλείστε να δώσετε λύσεις σε όλα τα στραβά και ανάποδα που καταγγέλατε τόσα χρόνια!
 
Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα!
 
"Το σχολικό συγκρότημα της Ραλλείου πρέπει να ολοκληρωθεί εντός του 2015"... Αυτό είναι το αίτημα βέβαια όχι μόνο του κατασκευαστή (που θα έλεγε κανείς ότι κοιτά και το συμφέρον του) αλλά των μαθητών, των γονιών και των διδασκόντων που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί για δεκαετίες!
 

12ra

 
Διαβάστε επίσης: