Η Ζωή Ρούσσου έκλεψε την παράσταση στην Α Πειραιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δυναμική, δραστήρια, συγκρουσιακή, σε άλλους πολύ συμπαθής και σε άλλους άκρως αντιπαθητική και ταυτόχρονα όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών... Άκρως αποτελεσματική!

Η Ζωή Ρούσσου, πρώην δημοτική σύμβουλος Πειραιά, κατάφερε να συγκεντρώσει κοντά στους 5.000 σταυρούς, όντας υποψήφια με τη ΝΔ στην Α Πειραιά και Νήσων και να καταλάβει την 4η θέση ανάμεσα στους υποψηφίους της ΝΔ.

Και θα πει κανείς, μα καλά τόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι ήρθε 4η μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ;

Αν λοιπόν αναλογιστούμε ότι για τις δυο πρώτες θέσεις μάχονταν δυο εν ενέργεια Βουλευτές, ο πρώην Υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και ο Βουλευτής και γαμπρός πλέον του Βασίλη Μιχαλολιάκου Κώστας Κατσαφάδος, ενώ η τρίτη θέση είχε κλειδώσει από τη Νόνη Δούνια λόγω δημοφιλίας και μόνο... Δεδομένου ότι η Ζωή Ρούσσου ούτε από πολιτικό τζάκι κατάγεται ούτε είχε τη στήριξη κάποιου συνυποψήφιου ισχυρού βουλευτή (νυν ή πρώην), αλλά ούτε ισχυρή παρουσία είχε στα μίντια (τοπικά και μη), μόνο επιτυχές για εκείνη θα μπορούσε να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν γνωρίζουμε αν θα συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε και τα επόμενα χρόνια, πάντως το μόνο σίγουρο ήταν ότι η Ζωή Ρούσσου έκανε αισθητή την παρουσία της στις πρόσφατες εθνικές εκλογές!

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς υποψήφιοι της Α Πειραιά (ποσοστά)

Η Ζωή (Ρούσσου) του Πειραιά και... ο καλύτερός της φίλος Αντώνης Σαμαράς!