ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ για Μακεδονία: «Δεν έχει νόημα να υπογράψουμε ψήφισμα!»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε ευθεία αντιπαράθεση με την επίσημη γραμμή του Ολυμπιακού ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης, για το ζήτημα της Μακεδονίας!

Είναο γεγονός ότι αυτό που συνέβη στον Πειραιά με αφορμή το Μακεδονικό, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ως οξύμωρο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook, ανάρτησε μήνυμα στήριξης της ελληνικότητας της Μακεδονίας, το οποίο μάλιστα αποτέλεσε σημείο αναφορά για ολόκληρη την Ελλάδα!

Λίγες μέρες πριν, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ύστερα από αίτημα του Δημοτικού Συμβούλου της Μειοψηφίας Γιάννη Μαστρονικόλα, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ από τον Δήμαρχο Πειραιά, αίτημα για την υπογραφή ψηφίσματος υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας, τονίζοντας μάλιστα ότι «ΔΕΝ έχει κανένα νόημα να γίνει κάτι τέτοιο»!

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Το πρόβλημα είναι ότι Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι το ίδιο πρόσωπο, δηλαδή ο Γιάννης Μώραλης!

Άρα, όλοι εμείς οι Πειραιώτες - η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είμαστε και Ολυμπιακοί - τι πρέπει να καταλάβουμε από την «διχασμένη» αντίδραση του Γιάννη Μώραλη;;;

Ή ο Γιάννης Μώραλης είναι διχασμένη προσωπικότητα ή «γέρνει» προς τα αριστερά («συριζοφέρνει»)!

Για την ιστορία πρέπει να αναφερθεί ότι το μήνυμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέρ της Μακεδονίας, εκφράζει επίσης της συντριπτική πλειοψηφία του Πειραϊκού λαού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: «Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική»!